Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Komplety części do busów takich jak mercedes sprinter, volkswagen lt, crafter mamy zawsze na miejscu. Wszelkie rzeczy potrzebne do rejestracji również załatwiamy.
Nie przerabiacie pewnie Volva s40 1996-2004? Bo pisaliście o v40 a to chyba mniej więcej to samo (tyle że kombi)... A jeżeli jednak to jaka cena? Dostarczę wszystkie potrzebne części osobiście...
Witam. Jak wyglada sytuacja z Audi A6 C4 2.6 V6 z 1997, przkladka + czesci jak to mozliwe aaa i czy zalatwiacie wszystkie formalnosci do aut z IRL Pozdrawiam
Witaj Marlena,
Interesuje mnie cena przekladki dla Volvo s80 rocznik ok. 2000-2003. Opcja Wasze czesci i ew. przeglad.
Czy dla v70 jest podobnie?
Pozdrawiam.
2500zł za usługę przekładki z przeglądem zerowym, na rok i opinią techniczną rzeczoznawcy 3100zł.
Jeśli chodzi o części to zależy od wyposażenia auta: czy diesel czy benzyna, jaki kolor środka, czy klimatronic czy klima manualna, czy skrzynia automatyczna czy manualna.
Ceny za części wahają się od 3500zł do 5500zł.
czy ktoś mi może powiedzieć ile będzie kosztowała przekładka lagunki estate prestige 2001? jakie również formalności trzeba potem w urzędach załatwić i czy jest to trudne bo słyszałam że jest z tym troszkę problemów. i jakie są mniej więcej koszta rejestracji, przeglądów. trochę się na tym nie znam więc potrzebuję pomocy specjalisty. dziękuję bardzo z góry.
dziękuje bardzo za odpowiedź w kwestii ceny. a skąd można części skombinować? przepraszam za tak banalne pytanie ale jak mówiłam nie znam się na tym. dziękuje
---------- Dodano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------