• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zasady zamieszczania ogłoszeń- pytanie.

Marta

Nowy
Punktów
0
Miasto
stąd
Mam takie pytanie i liczę na odpowiedź :)

Kto może zamieszczać ogłoszenia na tym forum? Jest jakiś limit postów?
Są jakieś zasady które określają czyje ogłoszenie zostanie z miejsca usunięte, a czyje zostanie? Mówię oczywiście o ogłoszeniach zgodnych z regulaminem, nie naruszających netykiety, takich gdzie podane są dane firmy.
Czy panuje tu jakaś zasada równych i równiejszych?!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Zasady są proste:
- ogłoszenie może napisać właściciel warsztatu (zakładu, firmy)
- jeśli telefony firmy notorycznie się zmieniają ogłoszenie zostaje usunięte
- jeśli widać kombinatorstwo, że ktoś ma drugie konto i chwali sam siebie też ogłoszenie ląduje w śmieciach itp.

Marta

Nowy
Punktów
0
Miasto
stąd
Nic z tego co wypisałaś nie dotyczy ogłoszeń o których napisałam.
1) Ogłoszenia pisał właściciel firmy
2) Nr tel od lat bez zmian
3) Nie chwalił siebie, miał jeden post - właśnie ogłoszenie

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Marta jak Ty to napisałaś czy panuje tu zasada "równych i równiejszych" wystarczy tylko dużo czytać na tym forum żeby to zauwarzyć, a za to co napisałaś albo teraz ja pisze można szybko wylecieć z tego forum dlatego nigdy wcześniej się w taki sposób nie udzielałem

Paweł2008

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Pomorskie
xxxx co ty za bzdury wypisujesz! Jakoś nie jestem polecanym warsztatem i moje posty nie giną a konto nie jest usuwane czy blokowane. Siejesz zamęt i tyle!!!

Marta

Nowy
Punktów
0
Miasto
stąd
Chciałam tylko powiedzieć, że sprawa znikania ogłoszeń została już wyjaśniona z Administratorem.
Niestety zaszła niefortunna pomyłka, której padliśmy ofiarą, ale na szczęście udało się sprawę wyjaśnić :)

xxxx

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
po
Paweł2008 ale ja nie pisałem w tym przypadku o znikających tematach tylko, że na forum są równi i równiejsi i wszyscy użytkownicy, Ci którzy uważnie czytają dobrze o tym wiedzą, a taki użytkownik jak Ty związany z anglikami na dobre bardzo dobrze sobie zdaje z tego sprawę ale skoro społeczności forum taka sytuacja odpowiada to dobrze to wasza sprawa i Admina, którego proszę o zamknięcie tematu (właśnie po to żeby nie siać zamętu). POZDRAWIAM :thumb:

Do góry Bottom