Witam szybkie pytanie do ludzi w temacie, za ile na dzień dzisiejszy mogę dostać taką mazdę w Polsce ? W grę wchodzą też te lekko "ryśniete" (malowanie elementów wymiennych nie jest dla mnie problemem) . Auto chce kupić dla siebie i próbować poruszać się nim w naszym kraju.. jeśli taka jazda będzie bardzo uciążliwa a stan auta dobry to sobie zrobię w przyszłości przekładkę 
Pytam was o cenę ponieważ nie wiem jak mądrze ugryźć ten kawałek chleba patrząc na ceny w Polsce nie opłaca się targać auta z wysp bo takiego "Anglika" na olx ludzie sprzedają za 7-10tys zł..
Tak więc, ma być to przemyślany zakup dla 20 letniego kierowcy który chcę kupić tak aby na aucie rocznie tracić jak najmniej
Pytam was o cenę ponieważ nie wiem jak mądrze ugryźć ten kawałek chleba patrząc na ceny w Polsce nie opłaca się targać auta z wysp bo takiego "Anglika" na olx ludzie sprzedają za 7-10tys zł..
Tak więc, ma być to przemyślany zakup dla 20 letniego kierowcy który chcę kupić tak aby na aucie rocznie tracić jak najmniej