• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup mazdy 6 GH <-2008

Dooomino

Początkujący
Punktów
0
Witam szybkie pytanie do ludzi w temacie, za ile na dzień dzisiejszy mogę dostać taką mazdę w Polsce ? W grę wchodzą też te lekko "ryśniete" (malowanie elementów wymiennych nie jest dla mnie problemem) . Auto chce kupić dla siebie i próbować poruszać się nim w naszym kraju.. jeśli taka jazda będzie bardzo uciążliwa a stan auta dobry to sobie zrobię w przyszłości przekładkę :)
Pytam was o cenę ponieważ nie wiem jak mądrze ugryźć ten kawałek chleba patrząc na ceny w Polsce nie opłaca się targać auta z wysp bo takiego "Anglika" na olx ludzie sprzedają za 7-10tys zł..
Tak więc, ma być to przemyślany zakup dla 20 letniego kierowcy który chcę kupić tak aby na aucie rocznie tracić jak najmniej ;)

Dooomino

Początkujący
Punktów
0
Czyli za 2000 funtów nie kupimy takiej mazdy a za więcej jak 12000 sie znowu nie opłaca bo wycenili mi przekładkę na 8 tys zł . Dziwne, że tak cenę trzymają bo europejczyki dotknięte lekko przez lata chodzą po 20000.
Zdaniem warsztatu ile trzeba zapłacić za taką mazdę ?

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
2000 funtów to kupisz ale + transport to wyjdzie 12 000 zł
nie wiem gdzie zrobisz taką mazdę za 8000 zł
nie wiem też gdzie masz europejskie po 20 000 zł
ja w tym roku sprzedałem 2 sztuki 2008 oraz 2009 obie po ponad 30 000 zł

Dooomino

Początkujący
Punktów
0
To słabo. Za 22 tyś oglądałem w styczniu tego roku taką mazdę z full wyposażeniem, lał jeden wtryskiwacz cała reszta w bardzo dobrym stanie no właśnie wszystko zależy od stanu pół roku temu kupiłem Lancera z 2008 roku z pełnym wyposażeniem za 22 000 zł, wady ? Byl malowany błotnik i zmieniany reflektor a z drzwi ktoś kopnął, wizualnie wyglądało słabo wiec i cena niska :) w taki sam sposób chcę kupić mazde tańsza ale np z klepiącymi wtryskami lub przyrysowanym bokiem póki nie będzie trzeba czegoś naciągać albo spawać to jest dla mnie do zrobienia ;)

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
jeśli auto jest wrakiem to i cena nie jest jak za dobrą sztukę z małym przebiegiem
nie ma szans kupić gh ładnej w dobrym stanie z niskim przebiegiem za 20 tysięcy

Do góry Bottom