• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Zakup Anglika Opłaty Rejestracja Z kiero. po prawej stronie

DawidCzekajMłody

Początkujący
Punktów
0
Witam, mam pytanie. Odnośnie pojeździłem trochę anglikiem znajomego po pl i nie widze dużej różnicy tylko przy wyprzedzaniu delikatny problem ale wracam do tematu. Chciałem sobie kupić anglika aby go tu zarejestrować, ubezpieczyć, płacić. I teraz pytanie do was. Jakie stawki? Cła, akcyzy? jak to wygląda ubezpieczenie gdzie najtaniej ja z okolic krakowa i nikt mi nie jest w stanie pomóc :( A nie chciałbym kupywać już zarejestrowanego anglika w pl bo stawki mnie coś przerazają Proszę o pomoc na portalu lub na tel 503934347 Nie ukrywam że szukam osoby która by mi autko sprowadziła lub w jakiś sposób pomogła. Pozdrawiam serdecznie Dawid z Krakowa

lisekexeter

Anglikomaniak
Punktów
10
Miasto
WML
Ja za Anglika A6 C6 2.7tdi mam oc 740zl na rok,jestem bezszkodowym kierowca i mam 65% zniżki mam ponad 25lat oraz mieszkam na wsi,jeśli nie spełniasz chociaż któregoś punktu to będziesz płacił ponad 3 tys rocznie,procedury rej te same co niemca,poza lampami przednimi i lusterkami bocznymi które trzeba dostosować.

DawidCzekajMłody

Początkujący
Punktów
0
Oj myślę żę też coś podobnie będę miał. Tylko wolę mniejszy samochodzik jak na razie. A ogólnie jak na dłuższą metę jazda po prawej stronie idzie przywyknąć? A takie pytanko jak zakupie anglika w pl. Mam dowód v5 to płacę akcyzę jak to wygląda krok po kroku ?

lisekexeter

Anglikomaniak
Punktów
10
Miasto
WML
Tłumaczenie,akcyza,przegląd, rejestracja,OC w dzień rejestracji. Idzie przywyknąć Janie narzekam.

Do góry Bottom