• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wyjazd pożyczonym autem do anglii

Piotr19

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Łódź
Witam. Mam następujące pytanie: otóż w niedalekiej przyszłości zamierzam pojechać do Londynu autem mojego ojca czy w razie kontroli policji na terenie GB mogę mieć jaieś problemy w związku z tym że poruszam sie nie swojim autem nie ubezpieczonym na siebie. (auto zarejestrowane i ubezpieczone w polsce na ojca kierownica po naszej stronie:) Proszę o odpowiedź pozdrawiam.

Piotr19

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Łódź
Tak nazwisko to samo, pytałem ponieważ z tego co sie orientuje w GB mozna poruszać sie autem które jest ubezpieczone na prowadzącego je kierowce ale skoro mówisz że nie powinno być problemów to super dzieki.

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
Tak nazwisko to samo, pytałem ponieważ z tego co sie orientuje w GB mozna poruszać sie autem które jest ubezpieczone na prowadzącego je kierowce ale skoro mówisz że nie powinno być problemów to super dzieki.

tak jak mowisz ale to dotyczy aut zarejestrowanych w uk

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
hejka, miałem krakse autem na zupełnie innego właściciela i jego ubezpieczenie, chcieli tylko nr ubezpieczenia blachy spisali i pojechali a nam kazali się dogadać, czyli w 99% mogę Ci poradzić pakuj graty i rura autem taty :)

Do góry Bottom