• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

WV POLO 9N

sawik

Anglikomaniak
Dołączył
4.04.2009
Postów
712
Punktów
25
Wiek
45
Miasto
pabianice
a spytałeś ile w serwisie by kosztowały nowe orginalne ???
bo to moze być jakieś 40-50 zł za sztukę
czasami nie warto kobinować
 

rys00

Zaufany warsztat
Dołączył
20.03.2009
Postów
3492
Punktów
485
Miasto
łódzkie
przewody hamulcowe w serwisie 2x167 zł przełącznik szyb musisz przepinować pin 5z6 przełącznik lusterek równierz lub zamienić rezystorki opis znajdziesz na forum
 

daniel0515

Uczestnik
Dołączył
30.06.2013
Postów
25
Punktów
0
Wiek
28
Miasto
Radom
Nie lepiej kupić te miedziane? sa wiele razy tańsze i bardziej wytrzymalsze.Bodajże 3m kosztuje 30 zł
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
mogą być i miedziane. grunt żeby były dobrze ułożone i porządnie pozarabiane oraz umocowane.
 

daniel0515

Uczestnik
Dołączył
30.06.2013
Postów
25
Punktów
0
Wiek
28
Miasto
Radom
Witam bardzo bym was prosił czy mogli byście mi powiedzieć bo niepamietam i niedopilnowalem tego chodzi o pompe abs i oznaczenia na niej.Widnieja tam jakies skroty wiem ze oznaczaja one jak dokladnie podlaczyc przewody pod pompe.Prosze o pomoc w tej sprawie.
 

mazurek

Gość
Dołączył
4.11.2012
Postów
666
Punktów
40
Wiek
49
Miasto
Wąsosz
WWW
www.mazurek24.pl
Z niemieckiego HR-prawy tył HL-lewy tył VR prawy przód VL -lewy przód HZ1 i HZ2 do pompy hamulcowej
 

rys00

Zaufany warsztat
Dołączył
20.03.2009
Postów
3492
Punktów
485
Miasto
łódzkie
nie pomylisz są różne srednice
 

mazurek

Gość
Dołączył
4.11.2012
Postów
666
Punktów
40
Wiek
49
Miasto
Wąsosz
WWW
www.mazurek24.pl
Skoro wymieniał przewody na miedziane to jak najbardziej może pomylić.Pomaluj je na czarno nie będą straszyć diagnostów i policmajstrów.
 

kriskos997

Anglikomaniak
Dołączył
15.03.2009
Postów
335
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
mozna też przed zarobieniem nasunąć koszulke termokurczliwą ale najdłuższe sa metrowe wtedy przewód jest jak oryginał
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
kriskos997 nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.
koszulki termokurczliwe można kupić z metra (odwijane z rolki dużej).
nie wszędzie to mają ale dobrze zaopatrzona hurtownia elektryczna na pewno ma
 

rys00

Zaufany warsztat
Dołączył
20.03.2009
Postów
3492
Punktów
485
Miasto
łódzkie
u mnie nie ma z metra ale da sie załozyć 2/3 a nawet 4 :)
 

kriskos997

Anglikomaniak
Dołączył
15.03.2009
Postów
335
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
kriskos997 nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.

weź sie ogarnij jaki błąd u mnie niema z metra ale u ciebie oczywiście jest ..swoją drogą ciekawe na co komu koszulki na rolki jak i tak trza pociąć chyba ze ty do auta włazisz z 5 rolkami po 100m
rys00 jasne ze mozna nakładać jedną na drugą mi chodziło o to ze w jednym kawałku są metrowe( w mojej okolicy holipa)
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
@up to pisz od razu że w twojej okolicy takich niema. u nas są w hurtowni z rolki na metry.
 

rys00

Zaufany warsztat
Dołączył
20.03.2009
Postów
3492
Punktów
485
Miasto
łódzkie
jaka cena w rolce ? 1.4/4.2 i 2.5/6
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
ostatnio kupowałem 9.5/4.8 i płaciłem po rabacie coś koło 75gr za mb
co do innych to nie wiem jaka aktualna cena.
potrzebowałem konkretnie takiej.
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
gadaj sobie co chcesz byleś więcej nie kłamał tak jak to miało miejsce parę postów wyżej. :cool:
 

holipa

Anglikomaniak
Dołączył
12.07.2012
Postów
799
Punktów
26
Miasto
wioska :D
wtedy byś taki mądry nie był :rolleyes:
 

daniel0515

Uczestnik
Dołączył
30.06.2013
Postów
25
Punktów
0
Wiek
28
Miasto
Radom
Panowie co oznaczają skróty na pompie abs DK i SK wiem ,że dotyczy to zasilania absu z pompy ham.Po co mi opaski na przewody ? myśle ,że są niepotrzebne przewód to przewód nie musi różnić się kolorem.
 
Do góry Bottom