Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
przewody hamulcowe w serwisie 2x167 zł przełącznik szyb musisz przepinować pin 5z6 przełącznik lusterek równierz lub zamienić rezystorki opis znajdziesz na forum
Witam bardzo bym was prosił czy mogli byście mi powiedzieć bo niepamietam i niedopilnowalem tego chodzi o pompe abs i oznaczenia na niej.Widnieja tam jakies skroty wiem ze oznaczaja one jak dokladnie podlaczyc przewody pod pompe.Prosze o pomoc w tej sprawie.
kriskos997 nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd.
koszulki termokurczliwe można kupić z metra (odwijane z rolki dużej).
nie wszędzie to mają ale dobrze zaopatrzona hurtownia elektryczna na pewno ma
weź sie ogarnij jaki błąd u mnie niema z metra ale u ciebie oczywiście jest ..swoją drogą ciekawe na co komu koszulki na rolki jak i tak trza pociąć chyba ze ty do auta włazisz z 5 rolkami po 100m
rys00 jasne ze mozna nakładać jedną na drugą mi chodziło o to ze w jednym kawałku są metrowe( w mojej okolicy holipa)
Panowie co oznaczają skróty na pompie abs DK i SK wiem ,że dotyczy to zasilania absu z pompy ham.Po co mi opaski na przewody ? myśle ,że są niepotrzebne przewód to przewód nie musi różnić się kolorem.