Firma "Jaro", Wadowice, małopolska w trakcie przekładki Accorda - pierwsze wrażenia.
Witam wszystkich.
Na wstępie mojego postu chciałbym zaznaczyć iż do tej pory byłem tylko biernym użytkownikiem forum - może choć troszkę się to zmieni za sprawą mojego powrotu z UK. W tym miejscu chciałbym podziękować twórcom forum i wszystkim osobom które przyczyniają się do popularyzowania wiedzy na temat konwersji samochodów z Anglii.
Przechodząc do sedna postu, jestem posiadaczem Hondy Accord 2004 Diesel i jak większość osób powracających do kraju nie chciałem sprzedawać samochodu. Znajomy dał mi namiar na firmę "Jaro", która mieści się w Wadowicach przy ul. J.Brzostowskiej 14. W tej chwili moje autko jest w trakcie przekładki. Muszę przyznać iż Panowie z tej firmy podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie, informują o całym procesie przekładki, jako iż części sam kupowałem doradzili i podali listę co dokładnie potrzeba. Co do miejsca ich pracy dodam iż warsztat zadbany i dobrze wyposażony co nie zawsze można spotkać w tej branży. Kolejny plus dla Panów z tej firmy za bieżące informacje o postępach przekładki. Aby nie być goło słownym postaram się zamieścić fotki już po przekładce jak samochód będzie gotowy do odbioru - prawdopodobnie koniec tygodnia.
Pozdrawiam firmę "Jaro" i wszystkie polecane warsztaty !