• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Warsztat w Wadowicach, Firma JARO, Janiny Brzostowskiej 14

kornik66

Nowy
Punktów
0
Miasto
małopolska
Witam wszystkich czytających.Z uwagi że od kilku dni ciesze sie posiadaniem przełozonego Forda Mondeo MK3 przez warsztat :"JARO" Lempart Jarosław 34-100 Wadowice ul. Janiny Brzostwoskiej 14 chciałbym wyrazić moją opinie na temat wykonanej roboty.Moje auto po przekładce wygląda świetnie, każdy kto oglądał mój samochód nie wierzył że to był wcześniej anglik.Chłopaki wykonali kawał dobrej roboty zgodnie z ustalonym terminem (a nawet wcześniej), zrobili przeglad techniczny,dorobili info, wiec jestem w 100% zadowolony. :banan: Serdecznie pozdrawiam cyranka i jaro :thumb: (pamietajcie o lampach dla mnie)

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
Dzięki za miłą opinię, cieszymy się że Pan jest zadowolony z naszej usługi, lampy już wysłane

pozdrawiamy

SIENIO

Nowy
Punktów
0
Miasto
Krk
Wadowice "JARO"

Witam wszystkich forumowiczów.
Jeśli przekładka to właśnie u nich!!! Warsztat: "JARO" Lempart Jarosław 34-100 Wadowice ul. Janiny Brzostowskiej 14
:thumb2:
Naprawdę kawał dobrej roboty. Mówili, że Focusy robią nałogowo... zgadza się, robota SUPER++. Nic nie skrzypi, trzeszczy - wszystko złożone "jak nowe".
Wielki plus, że samochodzik dostajesz juz z przeglądem a i zbieżność zrobili :p

Pozdrawiam!
Byle więcej takich warsztatów!

hlor1986

Nowy
Punktów
0
Miasto
Albigowa
"JARO" Lempart Jarosław 34-100 Wadowice ul. Janiny Brzostowskiej 14 -Warsztat godny polecenia Jeżdze juz moim mondkiem mk3 GHIA 2 tygodnie i jedyne co mnie wkurza po przekładce to to że znowu wsiadam od strony pasażera .Pozdrawiam miłych piątków i czekam na licznik.Konrad

haken80

Nowy
Punktów
0
Miasto
cieszyn
Zgadzam sie. . .mialem wiele watpliwosci co do przekladki, teraz jednek wiem ze to byla dobra decyzj!!!Panowie podbijajcie do Jaro. . na wejsciu swiezutkie kremowki do wziecia:)

Meydey

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Firma "Jaro", Wadowice, małopolska w trakcie przekładki Accorda - pierwsze wrażenia.

Witam wszystkich.

Na wstępie mojego postu chciałbym zaznaczyć iż do tej pory byłem tylko biernym użytkownikiem forum - może choć troszkę się to zmieni za sprawą mojego powrotu z UK. W tym miejscu chciałbym podziękować twórcom forum i wszystkim osobom które przyczyniają się do popularyzowania wiedzy na temat konwersji samochodów z Anglii.

Przechodząc do sedna postu, jestem posiadaczem Hondy Accord 2004 Diesel i jak większość osób powracających do kraju nie chciałem sprzedawać samochodu. Znajomy dał mi namiar na firmę "Jaro", która mieści się w Wadowicach przy ul. J.Brzostowskiej 14. W tej chwili moje autko jest w trakcie przekładki. Muszę przyznać iż Panowie z tej firmy podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie, informują o całym procesie przekładki, jako iż części sam kupowałem doradzili i podali listę co dokładnie potrzeba. Co do miejsca ich pracy dodam iż warsztat zadbany i dobrze wyposażony co nie zawsze można spotkać w tej branży. Kolejny plus dla Panów z tej firmy za bieżące informacje o postępach przekładki. Aby nie być goło słownym postaram się zamieścić fotki już po przekładce jak samochód będzie gotowy do odbioru - prawdopodobnie koniec tygodnia.

Pozdrawiam firmę "Jaro" i wszystkie polecane warsztaty !

wujlokan

Nowy
Punktów
0
Miasto
ty mieszkasz
Witam forumowiczów.
Od miesiąca jeżdżę już autem przerobionym w warsztacie "JARO" Lempart Jarosław 34-100 Wadowice ul. Janiny Brzostowskiej 14.
Przez ten czas przejechałem już parę kilometrów, wiec dopiero moge cos powiedziec o samochodzie.
Mondeo mk3 tdci, auto przerobione profesjonalnie, bez zgrzytów czy trzasków w srodku (nawet jezdzac po naszych dziurawych drogach), w pełni sprawne, a sama przekładka wykonana w umówionym terminie.
Pozdrawiam obu panów. Piotrek :zdrowie:

Meydey

Nowy
Punktów
0
Miasto
Katowice
Już gotowe Accord 2004 2.2 Diesel i-CTDi + fotki

Witam ponownie

Tak jak pisałem wcześniej zamieszczam zdjęcia mojego Accorda już po przekładce :happy: . Według mnie chłopaki z firmy "Jaro" naprawdę się postarali, nic nie skrzypi, żadnych dziwnych odgłosów, plastiki dobrze spasowane, kilma nabita, płyny wymienione, zbieżność zrobiona i badanie na stacji diagnostycznej też. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy :banan: i będę szczerze polecał ten zakład.

Pozdrawiam :zdrowie:

Mariusz

Załączniki

• sdc10437p_988.jpg
    sdc10437p_988.jpg
    118,2 KB · Wyświetleń: 117
  • sdc10439p_753.jpg
    sdc10439p_753.jpg
    116,4 KB · Wyświetleń: 117
  • sdc10440p_249.jpg
    sdc10440p_249.jpg
    111,7 KB · Wyświetleń: 133