• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

VIC TEST procedura ??

dareklan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Serock
Witam,
pytanie kieruje do tych, ktorzy robili VIC TEST w GB. Chodzi mi o procedure, jak to sie odbywa, na co zwrocic uwage.
Jesli ktos robil ten test, prosze o opisanie calego zdarzenia, od zlozenia aplikacji, zaplate do realizacji.
pozdrawiam

fantass

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mińsk Mazowiecki
Robilem w czwartek, calosc trwala 10min, sprawdzili nr vin i zerkneli na opony, to wszystko w moim przypadku

dareklan

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Serock
a takie pytanie: co dalej po tescie nalezy zrobic? DVLA informowac, jakis wniosek wysylac do nich?

frezbit

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wolverhampton
Witam.
Jak zrobisz VIC otrzymasz VIC20 czyli VEHICLE IDENTITY CHECK PASS CERTIFICATE. VOSA poinformuje DVLA , że auto przeszło test , a Ty musisz wysłać do DVLA V62 żeby oyrzymać dokumenty do auta. V62 możesz pobrać http://www.direct.gov.uk/prod_consu...n/@motor/documents/digitalasset/dg_067819.pdf
Do dwóch tygodni możesz czekać na dokumenty - ja dostałem po 8 dniach (nie przejmuj się ,że przyjdą z inną szatą graficzną -nie niebieskie , a czerwone - bo w tym roku DVLA zmieniło wygląd dowodu rejestracyjnego)
Pozdro.

hindi82

Nowy
Punktów
0
Miasto
bristol
czy po zrobieniu vic mozna od razu odwiedzic office dvla i otaxowac auto zeby moc nim tego smaego dn

czy po zrobieniu vic mozna od razu odwiedzic office dvla i otaxowac auto zeby moc nim tego samego moc jezdzic czy ogolnie musze wyslac papiery do dvla tj V62 .

Czy ktos moze mi powiedziec jak to wyglada? chodzi ogolnie o to ze potrzbeuje swojego auta ASAP?

z gory dziekuje za pomoc

Do góry Bottom