• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

V756/1 CZY MOŻNA ZAREJESTROWAĆ POJAZD

elcomo

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Poznań
kacper44 napisał:
To jak to jest z tá kat. C?

U mnie w wydziale mozna rejestrowac na v561, na v756 nie mozna.

Kto jeszcze przechodzil te droge by na kat. c uzyskac v561?

Gdzie sie dowiadywac? w dowolnym dvla?

V756 to druk :jezor: a V561 to dokument jaki się otrzymuje po wysłaniu wypełnionego V756 to tak jak VAT 24 i 25 jedno to formularz a drugie to zaświadcznie :thumb:

kacper44

Początkujący
Punktów
0
Miasto
London UK
Dziekuje za objasnienie.

To ktos jeszcze przechodzil droge uzykania zaswiadczenia v561 na kupione auto z kategoria C?

kacper44

Początkujący
Punktów
0
Miasto
London UK
A dlaczego nie moge v756 wypelniac?

A co z motorami? Tez na kat. c dostane do wypelnienia v963 i certyfikat dzieki ktoremu nie moge go zarejestrowac?

czaaarny

Nowy
Punktów
0
Miasto
Białystok
na kategorie c wypelniasz V963/1

na ten formulaz, tak samo jak na v62 chcieli mi wydac dokument v963, na który nie można zarejestrowac w PL

co do mojego przypadku, to wysłaki mi v561, z moim nr rejestracyjnym ale pozostałe dane jakiegos forda, wiec musze ponownie wysyłać v756.
a ostrzegano mnie ze takie sytuacje w DVLA sie czeste zdarzaja, bajzel jakich mało ehh

omarek86

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Zaklików
A orientujecie sie gdzie znajde nr silnika pojazdu?? bo w tym dokumencie jest takie pole do wypełnienia "Engine number"

KarolQ

Bywalec
Punktów
5
Miasto
Eire
A orientujecie sie gdzie znajde nr silnika pojazdu?? bo w tym dokumencie jest takie pole do wypełnienia "Engine number"

Nie musisz tego numeru wpisywac.
Tez mialem taki problem, zadzwonilem do DVLA i powiedziano mi, zebym to pominal.

romano

Bywalec
Punktów
6
Miasto
Rzeszów
Popieram wersję że na kat C
Dzwonić do DLA wysyłają Ci V756, wypełniasz i wysyłasz
Odsyłają V561
Ja np. na V561 u mnie rejestrowałem ale z trudnościami, słyszałem że w innych miejscach jest ciężko

Do góry Bottom