• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

TDA-CAR Lubelskie

bluelaguna

Nowy
Punktów
0
Miasto
Opole Lubelskie
Polecam warsztat TDA-CAR w ktorym przerabiałem swoje autko Laguna II. Przekładka jest zrobiona w 100% fachowo :) Wymieniony licznik lusterka, kompletnie wszystko. Nikt nie może uwieżyć, że to był anglik Deska jak i inne plastiki wygladają jakby były nowe ani jednej ryski. Auto przekładali mi 3 miesiace temu zaplacilem 6500zł w tym mialem przeglad zerowy i gratis odkodowanie radia bo zapomnialem kodu. Z auta jestem bardzo zadowolony i polecam w 100% warsztat.

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
Cieszę się że jesteś zadowolony i że mamy następny warsztat z którego są klienci zadowoleni.

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
nie jestem pewien czy to warsztat tak dla ścisłości , jak auta robią nie wiem , bo mój kierowca zniechęcił się tym co zobaczył , chłopaki robią auta na wsi na posesji i o tym że to warsztat sasiedzi nic nie wiedzą , chwała im za to jeżeli robią dobrze

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
lepiej jak robią dobrą robote w szopie niż fuszere w pałacu :klaszcze:

czoper

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
dzisiaj zostawiłem u chłopaków auto.
jak tylko zobaczę efekty napewno dodam opinię na temat tej firmy.

tommy999

Anglikomaniak
Punktów
4
Miasto
Lublin
Dziękuje bardzo za miłą opinię na temat mojego warsztatu. Do kolegi "smarsw" chciałbym tylko powiedzieć, że warsztat w stasinie jest tylko na jakiś czas ponieważ budujemy nowy więc nie będzie tak strasznie :)

Do góry Bottom