• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie i pytania w kwestii nowego wyglądu forum

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Jako mazurek nie mogę,edycja postu trwa 30 minut otwarcie strony jakieś 40 minut,jako drekke mogę otworzyć nowy temat wszystko działa jak należy bez zamuleń, trzeba będzie chyba coś z tym zrobić bo zaczyna mnie to irytować.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
No masz klikam raz i serwer nie odpowiada,klikam ponownie i mamy kilka dubli,tak to wygląda

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Tak było,niestety drekke już został tak samo zamulony,dziecinada misiek,nie wiem czy ty jesteś tak głupi czy tak odważny...wydaje mi się ze to pierwsze.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Moim zdaniem masz zainfekowany komp lub program antywirusowy/antyszpiegowski Ci spowalnia.
Ja miałam tak samo wystarczyło wyczyścić porządnie ciasteczka i jest w miarę poza tym, że się tnie i wyskakują zdublowane posty ale to nie tylko Tobie ale prawie wszystkim, na innym forum na tym skrypcie jest identyczny problem.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Rozumiem ze na koncie drekke nie jest a raczej do wczoraj nie był zainfekowany a na koncie mazurek jest zainfekowany? Lipne wytłumaczenie,teraz na obu kontach jest zainfekowany? komputery sąsiadów też ale tylko na tym forum?na innych wszystko działa normalnie.Dzięki Marlena za zainteresowanie ale problem raczej jest inny,i nie jesteś w stanie mi pomóc pozdrawiam

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Znowu mała zmiana to konto działa normalnie a mazurek zamulone jak zwykle.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
widze że jestes mazurek33 , mazurek.33 i mazurek i chyba z tąd problem, wykasuj konta których nie używasz

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Uważasz że gdybym miał dostęp do konta mazurekandrzej33 to zakładałbym nowe?Nie mogę nic wykasować bo są zablokowane i nie ma możliwości zalogowania.Teraz to konto działa normalnie,nie wiem jak długo,ale na teraz działa

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
mam podobny przypadek z telefonem żony ma taki sam nr jak telefon domowy ( zmieniony tylko prefix) i ciągle jaja, jakis czas dobrze później cyrk, reklamacje pomagają na krótko, zasugerowałem Ci to bo szukałem troche na forum i zobaczyłem ze jestes pod tamtymi nickami i nie są one przekreslone, ale nie znam tematu, nie jestem z administracji i już sie nie wtrancam

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Cyrk to dobre określenie,choć można też nazwać to głupotą,albo jeszcze większą głupotą.Co poradzę,gęba nie szklanka.

wikr

Nowy
Punktów
0
Jest tu jakaś powitalnia, bo szukam i szukam i nie mogą znaleźć...a wypadało by się przywitać.

Do góry Bottom