Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Jako mazurek nie mogę,edycja postu trwa 30 minut otwarcie strony jakieś 40 minut,jako drekke mogę otworzyć nowy temat wszystko działa jak należy bez zamuleń, trzeba będzie chyba coś z tym zrobić bo zaczyna mnie to irytować.
Tak było,niestety drekke już został tak samo zamulony,dziecinada misiek,nie wiem czy ty jesteś tak głupi czy tak odważny...wydaje mi się ze to pierwsze.
Moim zdaniem masz zainfekowany komp lub program antywirusowy/antyszpiegowski Ci spowalnia.
Ja miałam tak samo wystarczyło wyczyścić porządnie ciasteczka i jest w miarę poza tym, że się tnie i wyskakują zdublowane posty ale to nie tylko Tobie ale prawie wszystkim, na innym forum na tym skrypcie jest identyczny problem.
Rozumiem ze na koncie drekke nie jest a raczej do wczoraj nie był zainfekowany a na koncie mazurek jest zainfekowany? Lipne wytłumaczenie,teraz na obu kontach jest zainfekowany? komputery sąsiadów też ale tylko na tym forum?na innych wszystko działa normalnie.Dzięki Marlena za zainteresowanie ale problem raczej jest inny,i nie jesteś w stanie mi pomóc pozdrawiam
Uważasz że gdybym miał dostęp do konta mazurekandrzej33 to zakładałbym nowe?Nie mogę nic wykasować bo są zablokowane i nie ma możliwości zalogowania.Teraz to konto działa normalnie,nie wiem jak długo,ale na teraz działa
mam podobny przypadek z telefonem żony ma taki sam nr jak telefon domowy ( zmieniony tylko prefix) i ciągle jaja, jakis czas dobrze później cyrk, reklamacje pomagają na krótko, zasugerowałem Ci to bo szukałem troche na forum i zobaczyłem ze jestes pod tamtymi nickami i nie są one przekreslone, ale nie znam tematu, nie jestem z administracji i już sie nie wtrancam