• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sugestie i pytania w kwestii nowego wyglądu forum

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
ciekawe skąd Ty "świeżak" wiesz więcej niż my "starzy"? Nikt nie przedstawił oficjalnej wersji.

warsztat24

Anglikomaniak
Punktów
7
Miasto
jelenia Góra
www.warsztat24.com
bo ja się pytałem, "stary" :) angeelo, prawda jest taka że bez was tych "starych" tutaj jest smutno, szanujemy Was za to co do tej pory zrobiliście i przynajmniej ja liczę na więcej.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Nie wiem czy każdy tak ma,ale po zalogowaniu forum stoi w miejscu,nie można przeglądać stron i często wyświetla się komunikat błąd serwera,nie wiem czy to tylko na moim nicku,spróbuję założyć konto testowe i sprawdzę,mam dobry serwer i mogę nieodpłatnie udostępnić go dla forum,ma nieograniczone możliwości i poprawi funkcjonalność i szybkość,moja strona i forum działa jak lte

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
u mnie czasem trochę przyciąga ładowanie wątków ale ogólnie niema żadnych błędów itd

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Nie wiem czy każdy tak ma,ale po zalogowaniu forum stoi w miejscu,nie można przeglądać stron i często wyświetla się komunikat błąd serwera,nie wiem czy to tylko na moim nicku,spróbuję założyć konto testowe i sprawdzę,mam dobry serwer i mogę nieodpłatnie udostępnić go dla forum,ma nieograniczone możliwości i poprawi funkcjonalność i szybkość,moja strona i forum działa jak lte
Jest tak jak myślałem,konto testowe śmiga aż miło nic się nie tnie nic nie muli,nie ma problemu z pisaniem posta czy czymkolwiek,może mi ktoś wyjaśnić dlaczego po zalogowaniu jako mazurek forum staje a jak uda mi się wylogować dostaje przyśpieszenia?
dodam ze zalogowany jestem na tym samym kompie w innej przeglądarce,to konto działa normalnie.

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
ktoś Ci włączył opcję "turbo muł" dla konta mazurek i twojego IP :D

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
mi też muli

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
Marlena załóż konto testowe i sprawdź.
mi mazurka konto śmiga jak szalone.
może to kwestia przeglądarki ?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
też mi się tak wydaje, bo pracując na stacjonarce mam straszne problemy z kontem poczwórne posty itd., na lapku jest ok dodam, że na stacjonarce korzystam z mozilly

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
mazurek , Marlena sprawdźcie maxthon3 ;)
u mnie jak jakaś strona muli na maxthonie to wszędzie muli

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Na tym koncie nie muli,nie wiem może to czary...odwiedzę jutro wróżkę z kpp i zapytam o co kaman,może czarodziej jakiś czar rzucił. Ta sama przeglądarka ten sam komputer to samo ip inny nick

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
ciastka czyściłeś ? może przeglądarka ma jakieś zkichane ciastka dla tamtego konta

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Formata zrobiłem,wszystko jak nowe,nawy system i nic,mazurek stoi,na tym nicku śmiga aż miło.

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
ale gdyby to była kwestia uprawnień jakichś to przecież u mnie na macu działoby się to samo na twoim koncie :D

Do góry Bottom