• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzedam Vectre C 1.8 LS 03r kremowa

Matti07

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cardiff
Sprzedam Vectre C z 03r 1.8 LS. Samochód jeździ pali brak filtra powietrza. Vectra stoi na alufelgach pomalowanych na czarno. Przebieg ok w km 195tys.

Auto do oględzin woj. Podkarpackie
Wszelkie informacje : UK: +44 7549107785
PL: +48 664452379

Pod nr PL rzadziej odbieram tel. ale oddzwaniam z nr UK (możliwe że wyświetli się w PL zastrzeżony.)

SPRZEDANY!

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl

Matti07

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cardiff
Zapędziłem się ;)

Cena 4300 pln
MarkaVauxhall (Opel)

I chyba już o niczym nie zapomniałem. Zdjęcia będą lada dzień czekam na fotografów w PL.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
oj tam Marlenko cena, cena to taki nie istotny szczegół, może kolega jest samotny i lubi jak się do niego dzwoni, model marka rok też nie istotne, wystraczy że jest napisane beżowy na czarnych felgach

Matti07

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Cardiff
Nie kolego nie samotny tylko auta dojechały więc pisałem ogłoszenie a że byłem umówiony na rozmowę o pracę to w pośpiechu pisałem. Mam pytanie mam utworzyć nowy temat dotyczący jaguara czy jest możliwość edytowania samego nagłówka ?? Dokładne informacje o stanie będą pod wieczór bo pisanie o niczym czy porysowany czy nie to nie ma sensu jeżeli nie ma się informacji a na ślepo to mógł bym bajki tu pisać że stan wzorowy.

Do góry Bottom