Menu
Forum
Nowe posty
Szukaj na forum
Nowe treści
Nowe posty
Ostatnie wpisy na profilach
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Obecnie na forum
Ostatnie wpisy na profilach
Szukaj w wpisach na profilach
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Nowe posty
Szukaj na forum
Menu
Zaloguj
Install
Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Forum
Komentarze
Sprzeciw ws. rejestracji aut z kierownicą po prawej stronie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Odpowiedz w temacie
Wiadomość
<blockquote data-quote="divorski" data-source="post: 20439" data-attributes="member: 1203"><p>Tok nie myślenia tych debili z niby rzadu przechodzi ludzkie pojęcie idąc ich tokiem rozumowania bo nie jest to myslenie udowodnię że długopis jest narzędziem niebezpiecznym bo jak urzędas uśnie nad biurkiem to sobie oko wybije i zakazałbym używania długopisów.</p><p>Idąc dalej pewnie wprowadzą przepis że nie można sprowadzić do Polski z zagranicy zezowatej narzeczonej która ma prawego zeza każą jej wyprostować oczy albo skręcić na lewą stronę tępaki kto rzadzi tym krajem banda chłoptasiów bez honoru pierwszych czterech z góry to historycy i o czym tu mówić ale nawet na historii sie nie znają debile.tusek dziś w sejmie krzyczał na osłów w sprawie grabarza polskiej infrastruktury jakby on był jego kochankiem zazdrośnik że mu z drużyny wywalą ledwo skrzydłowego.Jezeli chodzi o lobbing to przypuszczam że był ktoś w ministerstwie z teczką w której miał argumenty przeciwka rejestracji RHD i mógł to być jakiś przedstawiciel dilerów albo warsztatów perzekładkowych bo nikt tak głupio nie argumentowałby zakazu rejestracji RHD jak to debilne ministerstwo. Z takimi debilnymi argumentami ogłaszanymi na całą Polskę musieli wziąć niezłą kase.Kto by za darmo pierdzielił takie głupoty.Pamiętacie był taki program rozrywkowy Monthy Pytona pt;" Ministerstwo dziwnych kroków" to to ministerstwo na tym filmie jest mądrzejsze od tego naszego debilnego betonu.kupa debilnych urzedasów robiącuych na złość społeczeństwu młodzi ludzie uczcie się języków i wyjeżdżajcie z tego debilnego kraju w którym nawet emerytury się nie doczekacie bo was POwcy okradną.:lece::t3:<span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------</span></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p>Mam w dupie bandę czworga nienawidzę ich złodziei nie jestem za żadną pieprzoną partią jestem za normalnym życiem w normalnym kraju ale o normalności można tylko pomarzyć przy takich ministerstwach.W Polsce jest chyba tylko 9-ciu mocno zainteresowanych rejestracją RHD którzy przeszli ciernistą drogą urzędasów i upolitycznionych zawisłych sądów więc nie dziwcie się że to tak ciężko idzie ja pisałem już dawno na różnych forach o tym żeby wszyscy zainteresowani czy w kraju czy za granicą pisali wnioski o rejestracje RHD jakbyśmy tych debili zasypali pismami może nie wygrzebali by się z pod nich i musieli by zarejestrować wszystkim ale my Polacy nie jesteśmy solidarni i pozwalamy sobie na to żeby nas je...ali.Ja ostatnio przegrałem w sądzie WSA po wygranej kasacji w NSA czekam tylko na uzasadnienie w mojej sprawie czym ten polityczny zawisły sąd umotywował i odrzucił moją skargę na decyzję tego debila ministra grabarza.</p><p>Upokorzony obywatel musi pisać do tego debila od autostrad o zezwolenie na odstępstwo warunków technicznych czyli w demokratycznym niby kraju musimy prosić jaśnie pana debila o zgodę na rejestracje RHD nie ma przepisu kategorycznie zabraniającego rejestracji RHD więc niezgodne z prawem jest wymuszanie na obywatelu upokorzenia POjeby POlityczne chcą nas postawić w pozycji klęczącej sukinsyny a my na to pozwalamy gdzie są Polacy ich waleczność gdzieś zginęła.</p><p>Dziękuje koledze za tego Daimlera i proszę o więcej dowodów na to ze można w Polsce rejestrować RHD z góry dziękuje za wkład w walkę z debilami Politycznymi.:wack:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="divorski, post: 20439, member: 1203"] Tok nie myślenia tych debili z niby rzadu przechodzi ludzkie pojęcie idąc ich tokiem rozumowania bo nie jest to myslenie udowodnię że długopis jest narzędziem niebezpiecznym bo jak urzędas uśnie nad biurkiem to sobie oko wybije i zakazałbym używania długopisów. Idąc dalej pewnie wprowadzą przepis że nie można sprowadzić do Polski z zagranicy zezowatej narzeczonej która ma prawego zeza każą jej wyprostować oczy albo skręcić na lewą stronę tępaki kto rzadzi tym krajem banda chłoptasiów bez honoru pierwszych czterech z góry to historycy i o czym tu mówić ale nawet na historii sie nie znają debile.tusek dziś w sejmie krzyczał na osłów w sprawie grabarza polskiej infrastruktury jakby on był jego kochankiem zazdrośnik że mu z drużyny wywalą ledwo skrzydłowego.Jezeli chodzi o lobbing to przypuszczam że był ktoś w ministerstwie z teczką w której miał argumenty przeciwka rejestracji RHD i mógł to być jakiś przedstawiciel dilerów albo warsztatów perzekładkowych bo nikt tak głupio nie argumentowałby zakazu rejestracji RHD jak to debilne ministerstwo. Z takimi debilnymi argumentami ogłaszanymi na całą Polskę musieli wziąć niezłą kase.Kto by za darmo pierdzielił takie głupoty.Pamiętacie był taki program rozrywkowy Monthy Pytona pt;" Ministerstwo dziwnych kroków" to to ministerstwo na tym filmie jest mądrzejsze od tego naszego debilnego betonu.kupa debilnych urzedasów robiącuych na złość społeczeństwu młodzi ludzie uczcie się języków i wyjeżdżajcie z tego debilnego kraju w którym nawet emerytury się nie doczekacie bo was POwcy okradną.:lece::t3:[COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------[/SIZE] [/COLOR] Mam w dupie bandę czworga nienawidzę ich złodziei nie jestem za żadną pieprzoną partią jestem za normalnym życiem w normalnym kraju ale o normalności można tylko pomarzyć przy takich ministerstwach.W Polsce jest chyba tylko 9-ciu mocno zainteresowanych rejestracją RHD którzy przeszli ciernistą drogą urzędasów i upolitycznionych zawisłych sądów więc nie dziwcie się że to tak ciężko idzie ja pisałem już dawno na różnych forach o tym żeby wszyscy zainteresowani czy w kraju czy za granicą pisali wnioski o rejestracje RHD jakbyśmy tych debili zasypali pismami może nie wygrzebali by się z pod nich i musieli by zarejestrować wszystkim ale my Polacy nie jesteśmy solidarni i pozwalamy sobie na to żeby nas je...ali.Ja ostatnio przegrałem w sądzie WSA po wygranej kasacji w NSA czekam tylko na uzasadnienie w mojej sprawie czym ten polityczny zawisły sąd umotywował i odrzucił moją skargę na decyzję tego debila ministra grabarza. Upokorzony obywatel musi pisać do tego debila od autostrad o zezwolenie na odstępstwo warunków technicznych czyli w demokratycznym niby kraju musimy prosić jaśnie pana debila o zgodę na rejestracje RHD nie ma przepisu kategorycznie zabraniającego rejestracji RHD więc niezgodne z prawem jest wymuszanie na obywatelu upokorzenia POjeby POlityczne chcą nas postawić w pozycji klęczącej sukinsyny a my na to pozwalamy gdzie są Polacy ich waleczność gdzieś zginęła. Dziękuje koledze za tego Daimlera i proszę o więcej dowodów na to ze można w Polsce rejestrować RHD z góry dziękuje za wkład w walkę z debilami Politycznymi.:wack: [/QUOTE]
Wstaw wypowiedzi użytkowników…
Nazwa
Weryfikacja
Jakiego koloru jest krzyż w logo naszego forum
Odpowiedz
Forum
Komentarze
Sprzeciw ws. rejestracji aut z kierownicą po prawej stronie
Warsztat samochodowy Szczecin
Do góry
Bottom