Witam Szanownych forumowiczów od dłuższego czasu borykam się ze swoim seatem exeo mianowicie mam taki problem samochód stał pare dni i nie dało sie go odpalić pierw myslalem ze akumulator..naładowałem i dalej nic potem slyszę ze brzeczy lekko zawor regulacji paliwa na pompie no wiec go wymieniłem na nowy chce komputerem odpowietrzyć układ a tu zonk po włożeniu kluczyka nie slychać pompy w baku sprawdzam napięcie 0v to to sprawdziłęm wszystkie bezpieczniki pod kierownicą z boku i obok serva dalej nic wymieniłem wszystkie przekazniki na nowe (po numerach zakupiłęm) dalej brak komunikacji z ecu na pompie dalej 0v wiec dziś postanowiłem skoczyc do jasienicy po ecu nowy wiadomo immo itp ale z ecu powinień się połaczyć ku mojemu zdziwieniu dalej nie można się połączyc lecz z modulem komfortu juz można wiec chyba coś z wioską macie schematy albo podpowiedzi jak to sprawdzić na pierwszy żut oka nic nie widać ;/ a z schematami ciezko bo to połaczenie a4 b7 z silnikiem b8 pozdrawiam i dziękuje za pomoc z góry