• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] [S] MAZDA MX-6 1997r 2,5l v6 automat skóra!!!

Julek

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
Witam, sprzedam moja madzie posiadam ja od roku pod koniec lipca planuje przyjechac nia do Polski. Niestety nie mam czasu na przekladke auta wiec chce sprzedac moja czarna strzale;] bedzie doskonala jesli ktos posiada taka mazde na europe zeby np wziac silnik lub z europejskiej mazdy wziac rzeczy do przekladki i cieszyc sie orginalnym japonczykiem:) moze teraz troche wiecej o aucie;p Samochod jest z 1997 roku zasilany silnikiem o pojemnosci 2497cc 6 cylindrow 24 zawory o mocy 170 koni. Przebieg to 70.000 mil (udokumentowany ksiazka serwisowa) od nowosci ASO jeden wlasciciel. w srodku skóra automat, szyberdach, el lusterka, el szyby naped 4ws (4 kola skretne) i duzo innych bajerow. samochod w swietnym kolorze czarna perla jak na swoj wiek 15lat prezentuje sie lepiej od niektorych 5 letnich aut:) tylko w jednym miejscu widac troszke rdzy, ale nigdzie indziej. Samochod najchetniej oddalbym w calosci w kwocie 5tys zl. ma tax oraz MOT (przeglad) na rok ubezpieczam tylko na przywoz do kraju. wiecej info przez email: julianmail@op.pl
Zapomnialem dodac autko stoi na komplecie nowych opon! z przodu goodyear eagle f1 205/50/16 z tylu mamy nowe ziexy ten sam rozmiar komplet wart 1000zl!!

P1100230.JPG P1100216.JPG P1100231.JPG P1100217.JPG P1100218.JPG

Do góry Bottom