Witam, sprzedam moja madzie posiadam ja od roku pod koniec lipca planuje przyjechac nia do Polski. Niestety nie mam czasu na przekladke auta wiec chce sprzedac moja czarna strzale;] bedzie doskonala jesli ktos posiada taka mazde na europe zeby np wziac silnik lub z europejskiej mazdy wziac rzeczy do przekladki i cieszyc sie orginalnym japonczykiem
moze teraz troche wiecej o aucie;p Samochod jest z 1997 roku zasilany silnikiem o pojemnosci 2497cc 6 cylindrow 24 zawory o mocy 170 koni. Przebieg to 70.000 mil (udokumentowany ksiazka serwisowa) od nowosci ASO jeden wlasciciel. w srodku skóra automat, szyberdach, el lusterka, el szyby naped 4ws (4 kola skretne) i duzo innych bajerow. samochod w swietnym kolorze czarna perla jak na swoj wiek 15lat prezentuje sie lepiej od niektorych 5 letnich aut
tylko w jednym miejscu widac troszke rdzy, ale nigdzie indziej. Samochod najchetniej oddalbym w calosci w kwocie 5tys zl. ma tax oraz MOT (przeglad) na rok ubezpieczam tylko na przywoz do kraju. wiecej info przez email: julianmail@op.pl
Zapomnialem dodac autko stoi na komplecie nowych opon! z przodu goodyear eagle f1 205/50/16 z tylu mamy nowe ziexy ten sam rozmiar komplet wart 1000zl!!

Zapomnialem dodac autko stoi na komplecie nowych opon! z przodu goodyear eagle f1 205/50/16 z tylu mamy nowe ziexy ten sam rozmiar komplet wart 1000zl!!