• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

robert z mazowieckiego- polecam!!

spike30

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Oldham/Sieradz
jak w tytule postu
polecam warsztat roberta z mazowieckiego, przekładał moje volvo s60, odebrałem je wcześniej ale komentarz wystawiam teraz, po sprawdzeniu, czy wszystko jest tak jak trzeba, teraz z całą pewnością mogę go polecić innym, którzy też chcą zlecić przekładkę volvo,
przekładka jak najbardziej w porządku, :klaszcze: nic nie trzeszczy, puka, czy stuka, kontakt z nim też jak najbardziej na plus
polecam i dziękuję za wykonaną usługę :thumb2:
pozdrawiam

spike30

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Oldham/Sieradz
witam
chciałem pochwalić go za dobrze wykonaną pracę i nie sprawdziłem, czy jest zarejestrowany na tym forum, ja poznałem go na poprzednim, które obecnie jest zamknięte
pozdrawiam

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Był jakiś Robert zajmował się marką volvo bodajże z Sochaczewa. Jeśli możesz poinformuj go o tym forum.

blondas

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sloneczna California
witam, polecam Roberta, rzetelna firma przekładki robi dokładnie i precyzyjnie, wszystko super dopasowane ciężko dojść ze anglik był, Rober przekładał mi kilka volvo s60 modele od 2001-2006 rok i mogę powiedzieć tylko jedno GOŚĆ ZNA SIĘ NA RZECZY I WIE CO ROBI A DO TEGO MA SUPER CENY!

blondas

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Sloneczna California
DANE ROBERTA :

Kontakt:
Robert
Karłowo > Niedaleko Sochaczewa
Kom 668156067 proszę dzwonić najlepiej po 16
Fridem@o2.pl