Lista części:
1. Ściana grodziowa
2. Wygłuszenie wewnętrzne
3. Wygłuszenia podłogi
4. Wykładziny podłogi (L+P)
5. Pedały
6. Serwo
7. Pompka sprzęgła
8. Deska kompletna
9. Silniczki szyb
10. Przekładnia kierownicza
11. Węże wspomagania
12. Krzyżak kolumny kierowniczej
Gdybym coś pominął proszę dopisywać.
Opis:
Ściana przykręcana. Trochę komplikacji z powodu ilości miejsca. Przy wymianie ściany wygodniej jest wsadzić od razu serwo i pompkę sprzęgła. Sprawę utrudnia dodatkowo wiązka przechodząca przez ścianę. Przy pierwszym podejściu do auta trochę kombinowania przy demontażu deski. Wiązka do przerobienia. Trochę wyplataniai lutowania.. Bezpieczniki, przekaźniki zostają na swoim miejscu. Wiązki drzwi i "zasilanie" drzwi do zamiany miejscami. Do pinowania kostki zamków drzwi (identycznie jak w lagunie II). Nagrzewnicy ani klimatyzacji nie ruszamy.
Ponieważ był to mój pierwszy Espace bardzo służył mi pomocą zweckform.
Parę fotek:
Resztę zdjęć wrzucę jak zapełnie kartę w aparacie i zgram zdjęcia.
1. Ściana grodziowa
2. Wygłuszenie wewnętrzne
3. Wygłuszenia podłogi
4. Wykładziny podłogi (L+P)
5. Pedały
6. Serwo
7. Pompka sprzęgła
8. Deska kompletna
9. Silniczki szyb
10. Przekładnia kierownicza
11. Węże wspomagania
12. Krzyżak kolumny kierowniczej
Gdybym coś pominął proszę dopisywać.
Opis:
Ściana przykręcana. Trochę komplikacji z powodu ilości miejsca. Przy wymianie ściany wygodniej jest wsadzić od razu serwo i pompkę sprzęgła. Sprawę utrudnia dodatkowo wiązka przechodząca przez ścianę. Przy pierwszym podejściu do auta trochę kombinowania przy demontażu deski. Wiązka do przerobienia. Trochę wyplataniai lutowania.. Bezpieczniki, przekaźniki zostają na swoim miejscu. Wiązki drzwi i "zasilanie" drzwi do zamiany miejscami. Do pinowania kostki zamków drzwi (identycznie jak w lagunie II). Nagrzewnicy ani klimatyzacji nie ruszamy.
Ponieważ był to mój pierwszy Espace bardzo służył mi pomocą zweckform.
Parę fotek:

Resztę zdjęć wrzucę jak zapełnie kartę w aparacie i zgram zdjęcia.