zweckform - Podkowa Leśna
Witam wszystkich czytających mój post.
Zacznę trochę nie na temat za co przepraszam, ale może to skłoni innych do podjęcia swoich decyzji co do zakupu i przekładki "anglika".
Dzięki temu forum zdecydowałem się na zakup samochodu z kierownicą po prawej stronie, ponieważ bardzo dobrze opisany jest dział prawa w którym są wszelkie informacje jakie dokumenty powinien mieć samochód i jak krok po kroku go zarejestrować.
I mój traf wypadł na Forda Mondeo MK3 2.0 TDDI

Zakupiłem go poprzez Allegro.
Przekładkę wykonał mi
zweckform z Podkowy Leśnej. Chłopaki znają się na rzeczy muszę powiedzieć. Ustalenia wszystkie przed zaprowadzeniem na pw przez forum dwa telefony do nich i wszystko ustalone. Zaprowadziłem samochód i wedle umowy jaką podpisaliśmy auto odebrałem, wywiązali się z wszystkiego nawet wykonali dodatkową sprawę przy zawieszeniu o co poprosiłem i chętnie mi pomogli za co jestem wdzięczny.
Podsumowując
zweckform jest godny polecenia ponieważ wywiązuje się z umowy, kontakt bardzo dobry, służą pomocą w dodatkowych rzeczach/naprawach przy samochodzie, pomagają również od strony prawnej przy dokumentach.
Moje podziękowania też dla Admina za prowadzenie strony w ładzie i porządku ponieważ znajdują się tu wszystkie informacje od A do Z na każde pytanie. :gora: