• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pytanie do Miśka

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Jak w temacie,kiedy skończy się ta zabawa w ciuciubabkę i moje konto zacznie działać normalnie na tym forum?Możesz mi odpowiedzieć dlaczego po zalogowaniu nawet wylogowanie jest niemożliwe a napisanie posta to droga przez mękę? Może wyjaśnisz mi dlaczego forum dla wszystkich działa prawie dla wszystkich?

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Dla ułatwienia dodam ze logując się na tym koncie które założył mój syn jako testowe wszystko działa bez ograniczeń i w normalnym tempie,mam nadzieję że raczy pan zająć stanowisko w tej kwestii.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Totalna ignorancja.Gdybyś mieszkał nieco bliżej wpadł bym od czasu do czasu dać ci po gębie ale nie chce mi się zniżać do twojego poziomu misiu,z uwagi na fakt ze zamuliłeś moje konto będę zakładał co dzień nowe i zasypywał cię raportami aż zrozumiesz ze każdy zasługuje na szacunek.
Na nic zdają się moje prośby więc muszę podjąć kroki bardziej zdecydowane. Dla osób które chcą sprawdzić jak działa zamulone konto mazurek mogę podać hasło.
Bardzo cię proszę misiu weź sobie do serduszka moje słowa,przestań grać głupa i pokaż że masz jaja.

aro06

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
warszawa
ja wiem jak chodzi i totalnie tego nie rozumiem co chce ten ktoś w ten sposób ugrać? Moze ten ktoś nie wyrósł zbytnio i bawi go zabawa w podchody...

Czemu zakładasz że ten ktoś ma jaja? Mamy XXI wiek więc jest wszystko możliwe czary mary i z baby robi sie chłop a z chłopa baba więc radzę dobierać stosownie słowa do sytuacji ;]

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Idzie normalnie...czyli jednak można,jednak nie ma wszystkich mozliwości,emotki itp.Nie rozumiem jak można być takim cynikiem i egoistą...ludzie na to patrzą.
Jak już jesteśmy przy moim temacie,to bardzo proszę otworzyć i wyczyścić zamknięty temat z paszkwili, http://angliki.info/threads/polecam-wszystim-warsztat-andrzej-mazurka-w-wąsoczu-dolnoślaskie.1632/
skoro Marlena kasując moje posty zasłania się regulaminem,proszę aby w przypadku pisania o mnie regulamin forum był również brany pod uwagę,bo mam wrażenie że komuś coś się pomieszało cytat ;§ 1. Wszystkich użytkowników obowiązuje przestrzeganie zasad kultury osobistej i nie używanie słów oraz zwrotów powszechnie uważanych za wulgarne lub mających na celu obrażenie innej osoby (także w formie częściowo ukrytej poprzez wykropkowanie itp.). jak to się ma np. do tego;Ps. Moze to przesada ale prosze pana niech pan wypierd........a z tego forum,
i niby Pana pseudo zadowoleni klienci
Nie urodziłem się wczoraj,w temacie przekładek jestem od zawsze,kiedy ja robiłem przekładki,większość z tego forum nie wiedziała co to anglik,współtworzyłem poprzednie forum które zostało podstępnie usunięte i na jego zgliszczach i doświadczeniach powstało to,wiele treści zostało zwyczajnie przeniesione i tyle.
Jaki macie interes w tym (piszę i Marlenie i Miśku) żeby wprowadzać ludzi w błąd,ja nie jestem waszą konkurencją,nie rozumiem was kompletnie.Jak możecie oceniać ludzi których na oczy nie widzieliście?z opowiadań?ja słyszałem że Stalin był wzorowym ojcem narodu.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Proszę usunąć ten temat w całości.dziękuję

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Widzę misiek ze znowu usuwasz posty moich klientów,fajnie się bawisz?Jak już usuwasz post przed moim,to kolejny też usuń bo dziwnie to wygląda,jakbym sam sobie dziękował i sam siebie zapraszał.Dziecinada.

aro06

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
warszawa
ciiiii przecież nikt miał się nie zorientować...

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Skoro tak fajnie się nam rozmawia,to mam kolejne pytanie na które pewnie nikt nie będzie umiał odpowiedzieć ; kto jest tak naprawdę autorem postu który jest zmoderowany, kto jest odpowiedzialny za treść zmoderowanego posta? autor czy moderator?

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
104
Miasto
Działdowo
Andrzeju brakal Ci kientow czy co? Bo mam wrażenie, ze chciałbyś tu wszystkich na forum przeprosić........

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Ty jesteś misiek?

Do góry Bottom