Idzie normalnie...czyli jednak można,jednak nie ma wszystkich mozliwości,emotki itp.Nie rozumiem jak można być takim cynikiem i egoistą...ludzie na to patrzą.
Jak już jesteśmy przy moim temacie,to bardzo proszę otworzyć i wyczyścić zamknięty temat z paszkwili,
http://angliki.info/threads/polecam-wszystim-warsztat-andrzej-mazurka-w-wąsoczu-dolnoślaskie.1632/
skoro Marlena kasując moje posty zasłania się regulaminem,proszę aby w przypadku pisania o mnie regulamin forum był również brany pod uwagę,bo mam wrażenie że komuś coś się pomieszało cytat ;§ 1. Wszystkich użytkowników obowiązuje przestrzeganie zasad kultury osobistej i nie używanie słów oraz zwrotów powszechnie uważanych za wulgarne lub mających na celu obrażenie innej osoby (także w formie częściowo ukrytej poprzez wykropkowanie itp.). jak to się ma np. do tego;Ps. Moze to przesada ale prosze pana niech pan wypierd........a z tego forum,
i niby Pana pseudo zadowoleni klienci
Nie urodziłem się wczoraj,w temacie przekładek jestem od zawsze,kiedy ja robiłem przekładki,większość z tego forum nie wiedziała co to anglik,współtworzyłem poprzednie forum które zostało podstępnie usunięte i na jego zgliszczach i doświadczeniach powstało to,wiele treści zostało zwyczajnie przeniesione i tyle.
Jaki macie interes w tym (piszę i Marlenie i Miśku) żeby wprowadzać ludzi w błąd,ja nie jestem waszą konkurencją,nie rozumiem was kompletnie.Jak możecie oceniać ludzi których na oczy nie widzieliście?z opowiadań?ja słyszałem że Stalin był wzorowym ojcem narodu.