Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
czy ktoś wie co mogło się stać z moim poprzednim kontem?? wszystko co było z nim związane(posty,tematy,pochwały i najważniejsze to prywatne wiadomości) zostały usunięte,nie ma, wyparowało,zostało zamienione na konto o nazwie "chłop", admin nie potrafi mi tego wytłumaczyć,co mógł zrobić to przywrócił mi dawna nazwę użytkownika
albo korzystałeś z portalu w miejscu publicznym lub na kompie gdzie miały dostęp inne osoby i sie nie wylogowales lub zaznaczyles pamietaj haslo i ktos ci tym sposobem namieszał
Cytat:
"""""""""""""matik44: pani marleno czy sugreyje pani mi ze jestem tą samą osobą? obserwuje od dawna wase forum i zastanawiam sie czy nie złozyć wizyty wszystkim zakładom prowadzącym przekładki i sprawdzić wasze faktury związane z recyklingiem odpadów??
New [06-03, 02:18] matik44: a znajdzie napewno sie szereg niprawidłowości???
New [06-03, 02:23] matik44: pan mazurek ogarnoł swój warsztat z odpadów mimo że byłem jego klientem wywiązał sie z obietnic a czy wy jesteście w stanie udokumetować wasz recykling??
New [06-03, 02:36] matik44: mieszkam ostatnio w Krągoli KOŁO KONINA może z tamtąd zacząć swoje poszukiwania ? """""""""""""
czy ktos tu zaczyna jakieś STRASZENIE zakladow z tego forum,
poprostu jaja
Fajnie to tak nabijać się z kogoś kto nie ma możliwości obrony?Dziwię się za admin pozwala na takie dyskusje,to ma być forum czy teatr?Naśmiewajcie się ze mnie,mam to gdzieś bo was znam i wiem co jesteście warci,ale nabijać się z klientów to jest poniżej krytyki.Moim zdaniem temat do usunięcia gdyż ta dyskusja jest nie na miejscu,co sobie ludzie pomyślą.
nikt sie nie nabija z klientów, ani z ciebie, a matik nie jest klientem, bo klient wprowadza auto płaci i odbiera a nie martwi sie o nasze odpady i bedzie urzadzał kontrole,