• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

przekreslone

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
te przekreslone niki to Ci których juz tu niebedzie ???????

nie wiem czy płakać czy się nachlac ze szcześcia:siema:

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
czyli wszystko wraca do normy i bardzo dobrze :jupi:

Piko66

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tuchola
czy ktoś wie co mogło się stać z moim poprzednim kontem?? wszystko co było z nim związane(posty,tematy,pochwały i najważniejsze to prywatne wiadomości) zostały usunięte,nie ma, wyparowało,zostało zamienione na konto o nazwie "chłop", admin nie potrafi mi tego wytłumaczyć,co mógł zrobić to przywrócił mi dawna nazwę użytkownika

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
albo korzystałeś z portalu w miejscu publicznym lub na kompie gdzie miały dostęp inne osoby i sie nie wylogowales lub zaznaczyles pamietaj haslo i ktos ci tym sposobem namieszał

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Cytat:
"""""""""""""matik44: pani marleno czy sugreyje pani mi ze jestem tą samą osobą? obserwuje od dawna wase forum i zastanawiam sie czy nie złozyć wizyty wszystkim zakładom prowadzącym przekładki i sprawdzić wasze faktury związane z recyklingiem odpadów??
New [06-03, 02:18] matik44: a znajdzie napewno sie szereg niprawidłowości???
New [06-03, 02:23] matik44: pan mazurek ogarnoł swój warsztat z odpadów mimo że byłem jego klientem wywiązał sie z obietnic a czy wy jesteście w stanie udokumetować wasz recykling??
New [06-03, 02:36] matik44: mieszkam ostatnio w Krągoli KOŁO KONINA może z tamtąd zacząć swoje poszukiwania ? """""""""""""

czy ktos tu zaczyna jakieś STRASZENIE zakladow z tego forum,
poprostu jaja

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Rysiu aleś wtracił cytat
wychodzi z tego , tak jak bym był jego klientem

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
matik44: pan mazurek ogarnoł swój warsztat z odpadów mimo że byłem jego klientem wywiązał sie z obietnic

juz poprawiłem,Jaro wiesz że to o matika chodzi

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Fajnie to tak nabijać się z kogoś kto nie ma możliwości obrony?Dziwię się za admin pozwala na takie dyskusje,to ma być forum czy teatr?Naśmiewajcie się ze mnie,mam to gdzieś bo was znam i wiem co jesteście warci,ale nabijać się z klientów to jest poniżej krytyki.Moim zdaniem temat do usunięcia gdyż ta dyskusja jest nie na miejscu,co sobie ludzie pomyślą.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nikt sie nie nabija z klientów, ani z ciebie, a matik nie jest klientem, bo klient wprowadza auto płaci i odbiera a nie martwi sie o nasze odpady i bedzie urzadzał kontrole,

Do góry Bottom