• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

przekladka vw tl 35

robert17111980

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warka
witam.poszukuje dobrego i zaufanego warsztatu do przekladki vw lt 35 w okolicy warka,grojec gora kalwaria,kozienice.prosze tylko o info o sprawdzonych warsztatach...potrzebuje to zrobic solidnie,a nie zeby ktos mnie orznal na czesciach i po pol roku zacznie cos stukac,pukac itp.interesuja mnie takie wrsztaty,ktore oferuja przeglad zerowy i opinie rzeczoznawcy.czyli wszystko co potrzebne do rejestracji...tel.506911314.pozdrawiam robert

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
5100zł, max. 6 godzin pracy -zapraszam do nas.

robert17111980

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warka
witam.mowi Pani 5100zl max?interesje mnie mianowicie sprawa lamp.chcialbym wymienic cale a nie tylko same klosze.czy cena ulega zmianie?nastepna rzecza sa:-licznik,czy zostaje staryczy w tej cenie wymieniacie na polski,nastepna bardzo wazna rzecza dla mnie jest sprawa elektryki-wiem ze niektore kable trzeba przedluzac-czy wymieniacie ich na nowe czy dosztukowujecie?jak wyglada sprawa z maglownica?jaka mam gwarancje ze stara maglownica bedzie sprawna-bo o uzywanej rozmawiamy tak?)nowa jest za droga.nastepna rzecza jest sprawa lusterek,wycieraczek i drazka zmiany biegow...i czy jesli zgodze sie na wprzerobke u panstwa jest mozliwosc przygladania sie temu calemu procesowi?pozdrawiam robert

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jeśli chodzi o całe lampy to cena wzrasta o 200zł.
Nie można przyglądać się temu procesowi gdyż mieliśmy kiedyś nieprzyjemny przypadek gdzie klient wpadł do kanału i złamał żebra i mieliśmy wiele nieprzyjemności z tego powodu. Poza tym przepisy BHP na to nie pozwalają.
A na resztę pytań Artur odpowie telefonicznie nr 691-53-12-43 lub podjedź -daleko nie masz.

Do góry Bottom