Dziekuje .Będzie pasowała, sprawdź czy w przekładce masz pedał gazu z białą kostką i pedał hamulca na 1 lub 2 sprężyny.
Jak by co to mam dywany, silniczki wycieraczek, ramkę i komplet z wiązką pod navi do C5 X 7
W moim jest pedał gazu bez kostki (zalacznik 1) a w przekładce z kostka (załącznik 2). Da się coś z tego zrobić czy nie bardzo. DziekujeBędzie pasowała, sprawdź czy w przekładce masz pedał gazu z białą kostką i pedał hamulca na 1 lub 2 sprężyny.
Jak by co to mam dywany, silniczki wycieraczek, ramkę i komplet z wiązką pod navi do C5 X 7
dziekujeKostke masz i tu i tu jak pisałem są 2 rodzaje, a ten kabelek dodatkowy z klikiem w Angliku jest w główce pedału a w Lhd w stopce. Na tej płycie masz wtyczkę szarą i obok czarną na 1 pin i to właśnie ten, jak zauważysz to wtyczka jest 5 pin ale przedłużka na 4 pin
Dziekuje a podpowiesz jeszcze co trzeba zmienic w Bsi oraz jak przystosowac silniczki na europe?Ja robie to tak
dziekuje. Pdobno zakladaja silniczki od innego samochodu i pasuja tylko nie wiem jakiego.Silniczki wycieraczek nie da się kodować jak w Peugeocie idą do wymiany, w BSI kodujesz
czyli jajk do uszkodzonych europejskich zaloze moje plytki to powinny dzialac prawidlowo?Silniczki są takie same ale inne są płytki sterujące jest master i slave ,
jeśli uda ci się kupić jakieś uszkodzone to mozesz przełozyć same płytki
Witam. A gdzie wy robicie przeglady? po przekladce nikt nie chce zrobic mi przegladu. prosze o jakies rady. DziekujeOdwrotnie, płytki mają być europa LHD
Zadzwoń do mnie. Postaram się Ci pomóc.bo mam wbite w dowod ze kierownica z prawej strony a chvcialem zmienic na lewa