• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Proszę o radę

Trance

Nowy
Punktów
0
Miasto
POLSKA
Witam wszystkich.
Chciałbym, aby ktoś odpowiedział mi/ doradził.Już od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem anglika i przekładką.Jednak już dwóch"specjalistów" okazało się być bardzo niewiarygodnych.Szukam:
-w miarę taniego auta, które z częściami wynosiłoby ok 11-12 tys-rozglądałem się za Skodami,Volvo(s40-60.80(rok od 98) ale to różnie z nimi),audi(a4,a6 rok od 98), BMW 3 e 46(rok od 99).Ogólnie chodzi mi o końcowy koszt aut koszt auta+części+koszt robocizny(za dobrze wykonaną przekładkę).Ceny aut zapoznałem z allegro części też ale właśnie nie wszystkie są, również koszt robocizny waha się i nie znam jakichś konkretnych w miarę tanich i dobrze wykonanych przekładek z tą d mój temat;P.
Interesowała mnie ewentualnie skoda superb(wiem, że droższa niż podałem w przedziale w jakim szukam auto ale jestem w stanie za takie zapłacić jednak nie jestem pewien czy się w moim wypadku opłaci, jeżeli dojdzie jeszcze koszt robocizny i części.
Trochę tego dużo wiem ale to poradzić;P.

Do góry Bottom