• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Propozycje nowego działu

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
Witajcie !
Jak wiecie jest u nas na forum dział oszuści.
Ja proponuję stworzyć dział: "Niesolidnie wykonana usługa"
przecież nie każdy kto spartolił robotę jest oszustem (wg mnie oszust to taki człowiek który np niby wysłał maglownicę a przyszła cegłówka).

pozdrawiam
Tomek

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Pomysl nie jest zly ale zamiast tworzenia nowego dzialu bylbym raczej za zmiana istniejacego juz dzialu "Oszusci".
Moze zmiana nazwy na "Niepolecane warsztaty i osoby" albo cos w tym stylu? Podrzuccie jakies pomysly to sie wprowadzi w zycie.
Dobrze by bylo zeby nazwa nawiazywla zarowno do osob robiacych przekladki jak i osob ktore handluja np. czesciami.

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
ja się upieram przy dwóch działach:

- Nierzetelnie wykonana usługa
- Sprzedawcy - oszuści

spike30

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Oldham/Sieradz
zgadzam się z cyrankiem, takie nazwy są dobre i pozwolą na dokładniejsze sprecyzowanie pisanego postu
pozdrawiam

Piotr19

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Łódź
Ja również byłbym za tym aby powstały dwa działy zamiast jednego tak jak napisał cyranek jeden jeśli chodzi o samą przekładke a drugi o sprzedawcach-oszustach. Pozdrawiam.

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Równeż jestem za tym aby podzielić dział ale na dwa oszuści i nierzetelny warsztat . Jak ktoś sprzedaje części nie kompletne pęknięta magiel itd. i nie chce dosłać części to raczej oszust jak bierze zadatki na części i sie nie rozlicza również oszust,ale jak są jakieś detale niedopracowane to już na pewno nie kwalifikuje sie na miano oszusta .Przekladka to jest tak szeroki zakres pracy że bardzo łatwo i jakiś błąd i nie ma ludzi bezbłędnych.

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Dzial "oszusci" dostal nowa, lagodniejsza nazwe "Niepolecane warsztaty oraz oszusci" w celu unikniecia zaliczania wszystkich do oszustow.
Na chwile obecna nie ma tak wielu tematow w tym dziale zeby dzielic go na dwa, bede bacznie obserwowac pojawiajace sie w nim tematy/posty i jezeli aktualny podzial nie bedzie sprawiedliwy to wtedy podejme kolejne kroki.

Mam nadzieje ze taki podzial nie bedzie szufladkowal wszystkich jako oszustow oraz ze pojawiajace sie w nim tematy beda wyczerpujaco opisywac sytuacje z jakich jest sie niezadowolonym.

Ewentualnie moge stworzyc tagi "Oszust" oraz "Nie polecam" ktore trzeba by wybrac podczas tworzenia nowego tematu w tym dziale. Czy uwazacie ze to dobry pomysl?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Tak to dobry pomysł z tagami :thumb2:

Przekladki Angl

Użytkownik zbanowany
Punktów
0