• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Powrót Anglikiem do Polski

farmi156

Nowy
Punktów
0
Miasto
Giżycko
Witam wszystkich.

Ojciec kupił auto w Anglii wykupił ubezpiecznie na siebie oczywiście, jadę do niego pomóc mu wracać autem. Moje pytanie do was forumowicze jest następujące :
- Czy mogę tym autem poruszać się po innych krajach (Niemcy, Francja, Polska) jeżeli nie mam wykupionego tego ubezpieczenia na siebie ?
- Czy tylko on będzie mógł nim wracać, a ja jako pasażer ?

z góry dziękuję za odpowiedzi ;) pozdrawiam.

farmi156

Nowy
Punktów
0
Miasto
Giżycko
I tutaj jest problem bo on już wykupił te ubezpieczenie... Teraz kolejne pytanko czy może dopisać mnie ? gdy już ma wykupione te ubezpieczenie ?

marcin4x4

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
lublin
może , ale juz nie przez internet, teraz trzeba zadzwonić do ubezpieczalni i powiedzieć ze chce ciebie dopisać , ja tak robilem

bruno436

Początkujący
Punktów
0
Miasto
london
nie ,nie mozesz nim jechac jesli ojciec nie wykupil dodatkowego ubezpieczenia na ciebie,,,w zadnym kraju

farmi156

Nowy
Punktów
0
Miasto
Giżycko
doszły mnie słychy że można wykupić na 1-2 dni takie ubezpieczenie czy to jest prawda ?

gajjacek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
wodzislaw sl
tak jest oc na 1-2 dni spróbuj w ecar insurance, zawsze tam robiłem , a co do jazdy sprowadzam auta z UK i nie pytają sie o OC tylko dowód rej i to głównie niemcy zatrzymują a jeżeli chodzi o uk przestrzegaj przepisów ja tam nieżle oberwałem od policij

Do góry Bottom