• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Potrzebna Pomoc przy zakupie BMW

PONTJAC!

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Witam wszystkich chciałbym kupic Bmw 3 e46 w Cabrio lub coupe interesuje mnie wersja full i motor 323 lub wiekszy moze byc poobijana mam około 20 tys zł na to auto .. jesli ktos wie gdzies szukac takiego auta albo ma jakies ciekawe ogłoszenia bede wdzieczny za pomoc no i oczywiscie jak wyglada sprawa przekładki , Pozdrawiam

PONTJAC!

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
no niezla jest tylko czy da sie LPG zalozyc do tego motoru i jakie koszty przekładki ? I jak myslicie w sumie czy nie oplaca sie kupic odrazu po lewej stronie wliczajac koszty przekladke do tej bemki bede zbliozne koszty cos mi sie zdaje

Demon

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
London
Kosz może być tanszy o około 5 tyś złoty w załęznosci za ile kupi sie anglika sam poluje na taką e46 teraz też jezdze bm-ką ale sedanem w dielsu i brakuje mi kucy. Jesli Cie interesuje moge ci podesłąc kilka fotek e46 coupe prosto z aukcji. Jesli Cie coś zainteresuje mogę ci to kupic. Mieszkam w Londynie , Z gazem to róznie do bmw powyzej 2 litrów napewno któs ci załozy ale jest problem z miejscem i przy wiekszych naprawach trzeba demontowac instalacjie przy sillniku. dlatego gosc u mnie w miescie nie montuje do bmw pow 2 litry. Co do samej przekładki to w Toruniu jest zakład który tylko bm- ki przerabia za ok 6-7tys. I podobno AUTO nie do poznania.

---------- Dodano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Dodam jeszcze ze moze róznica cenowa nie duza jakies 5-7tys zł ale masz pewnosc ze auto nie bite jak te z niemczech ,tu po małych stłuczkach idzie juz na aukcjie w wiekszosci serwisowane z małymi przebiegami. Pozrawiam Marcin

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
no niezla jest tylko czy da sie LPG zalozyc do tego motoru i jakie koszty przekładki ? I jak myslicie w sumie czy nie oplaca sie kupic odrazu po lewej stronie wliczajac koszty przekladke do tej bemki bede zbliozne koszty cos mi sie zdaje

do 30tys nie kupisz 330i w mpakiecie z 2001 w DOBRYM STANIE..

Z e46 jest dziwnie bo na allegro pełno jest CHŁAMU przywiezionego z niemiec w dwóch częściach dlatego widełki cenowe są OGROMNE.

generalnie najtańsze są te z silnikiem 1.8, 2.0 benzyny, następne są 2.0 diesel, później droższe 323i, 328i i najdroższe 330i oraz 330d.

Do góry Bottom