• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomysly ankiet

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Chetnie wyslucham Waszych pomyslow na ankiety na stronie glownej. Macie jakis pomysl? A moze chcecie sie dowiedziec co o danym temacie sadza ludzie?
Bardzo prosze umieszczac tutaj swoje pomysly ankiet ktore mozna zamiescic na stronie glownej.
Tematyka zwiazana oczywiscie z anglikami.

KubaTST

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
TST/KR
może jakie auto opłaca się przerabiać w jakim przedziale cenowym? tylko coś takiego mi jako pierwsze przyszło do głowy...

xxx75

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Można zrobić które jest najtańsze w przeróbce? i które najlepiej się przekłada (czyli które jest najlepiej do przeróbki przystosowane) ?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Czy kupując auto sprawdzasz nr VIN? Odpowiedzi: tak, nie.

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Ja wiem takie ankiety na siłę to chyba zły pomysł ...
Myślałem raczej nad jakimiś informacjami na temat anglików ale tutaj też za dużo się nie dzieje .

Piotr19

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Łódź
Popieram pomysł Marleny na ankiete "czy sprawdzacie nr VIN przy zakupie auta"

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Kto ma pomysł na ankietę związaną z oponami?
A może jakąś inną?

Migi

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Wadowice
www.mrugacz.com
Witam
Popieram pomysł Marleny, miałem przygodę z nr VIN w angliku, jedna cyfra nie zgadzała się w papierach. Moim zdaniem warto sprawdzać wszytko dokladnie :)

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Opona nowa , używana czy bieżnikowana ? ^^

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ze względu na to że wiele ostatnio aut po przekładce wygląda jak po ataku na bliźniacze wierze,proponuję zeby warsztaty które ogłaszają się na forum podawały swoje dane żeby łatwiej było sprawdzić taki warsztat,często jest tak,że ktoś prowadzi legalnie warsztat a inny robi ,,na czarno'' nie moja sprawa ale warto zeby klient miał tego świadomość.
Proponuję żeby w ogłoszeniu zamieścić numer NIP,jest to unikalny numer który można wpisać a CEIDG i wtedy wiemy czy mamy do czynienia z firmą czy amatorem,a co za tym idzie czy będzie możliwa reklamacja w razie problemów.Myślę że taka ankieta byłaby wskazana,jeśli ktoś ma coś do ukrycia nie podaje danych które tak czy siak są ogólnodostępne i tym samym jest mniej wiarygodny.
Warto też odświeżyć mapę warsztatów bo jest nie aktualna.:)

Do góry Bottom