• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Pomorskie] bardzo profesjonalna przekładka-"Paweł2008"

adas7seven

Nowy
Punktów
1
Miasto
Gdynia
Witam :happy:
sprowadziłem mondeo mkIII tddi 2,0 z 2001r około miesiąca szukałem odpowiedniego warsztatu jakiemu mógł bym zlecić przekładke i nadknąłem sie na Pana Pawła z 'Góry' (miejscowość niedaleko Gdyni) przekładke wykonał bardzo profesjonalnie dbałość o szczegóły w jego warsztacie to podstawa !!!

poczym można rozpoznać ze moje mondeo to przerobiony anglik - po numerze vin!!! tylko i wyłacznie :eek:kulary:

Jeśli ktoś chce zrobić profesjonalna przekładke i niemartwić sie onic w trakcie eksploatacji to tylko i wyłącznie Pan Paweł na forum jako Paweł2008

Tel. kontaktowy: 0-501-034-156, 058-661-94-94 Paweł e-mail: biuro_gdynia@op.pl gg 6309262

Nie zastanawiaj się :ke: tylko dzwoń i umawiaj sie na termin!!!

przed przekładką:

po przekłądce:
(zamieszcze wieczorkiem bo jeszcze niezdazyłem zrobić)

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
nie wiem dlaczego
ale brzmi jak reklama

jnahib

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Ostróda
Witam.Od wtrku jeżdżę VW Bora 1,9Tdi ,przerobiony u Pawła2008 powiem tylko tyle PeŁeN Profesjonalizm,dbałość o najmniejsze szczegóły, szukałem warsztatu około 2 miesiecy w pobliżu swojej miejscowości(Ostróda) do Pawła miałem 200 km ale nie żałuje że musiałem tyle jechać bo naprawde było warto niedowiarków z moich okolic zapraszam do obejrzenia swjego auta.Polecam w 100%.Paweł jeszcze raz Dzięki!!!

maniek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Gdynia
Pawe2008 z wejherowa POLECAM!!!

Chcialem polecić warsztat z miejscowości Góra kolo Wejherowa którego wlascicielem jest Pawel. Przerabiali mi Mondeo mk3 i freelandera. Obydwa auta sprawują sie znakomicie a jeździmy nimi już prawie 4 miesiące :happy: Do tej pory wszystko jest ok! Polecam ten warsztat!

polaris300

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
Witam.
Zakladu do przelozenie mojego freelandera szukalem bardzo dlugo.Wiele razy wertowalem rozne fora,pisalem i dzwonilem do bylych klientow polecanych zakladow.Z uwagi ze jestem dosc wymagajacy nie moglem sobie pozwolic na wpadki lub zle opinie.Wybralem zaklad ktory znajduje sie w woj.pomorskim,Góra kolo Wejherowa,znany jako Pawel2008.Podczas kazdej rozmowy tel dostawalem uczciwe i solidne odpowiedzi na moje meczace pytania,nie bylo to"dobra,dobra zrobi sie".Ten fachowiec wie jak porzadnie przeklada sie anglika.Czesci sa oryginalne z paragonem i gwarancja.Umowa pisemna na przekladke rowniez z gwarancja.Wszystko dziala poprawnie,nic nie trzeszczy ani puka.Koles jest naprawde solidny i dotrzymuje terminow (co sie zadko zdarza).Zaklad oddalony ode mnie o 150 km,lecz teraz wiem ze pojechalbym nawet 500 km w jedna strone dlatego ze naprawde warto.Namiary jak wyzej tel. kontaktowy: 0-501-034-156, 058-661-94-94 POLECAM.:thumb:
Dodaje kilka fotek na potwierdzenie.Pozdrawiam.

Do góry Bottom