artoor200sx
Początkujący
Witam , czytalem opis procesu rejestracji Anglika , i mam pytanie zwiazane z punktem 2a cytuje " Jeżeli podajemy adres angielski to proces ten trwa około 2-3 tygodni, a jeżeli chcemy żeby dowód przysłali nam do PL to okres ten wydłuża się przynajmniej dwukrotnie. "
Jesli wybiore opcje polskie dane , ( domyslam sie ze w dokumencie V5C bedzie moj polski adres ) , co bedzie wtedy gdy np trafi mi sie radar ??
W UK - wysla zdjecie do Polski ??
W PL - zobacza angielskie blachy i co dalej ??
Jesli sie gdzie pomylilem to prosze mnie poprawic
** Dodano: 08-02-2010, 23:08 **
Jeszcze jedno pytanko (choc byc moze juz kiedys takowe bylo) Ile kosztuja angielskie prywatne tablice ?? i jakbym takie chcial to musze od razu wyrazic chec na zakup takowych czy po jakims czasie tez moge ?? Gdzie musze takie cos zglosic ?? Pozdrawiam
Jesli wybiore opcje polskie dane , ( domyslam sie ze w dokumencie V5C bedzie moj polski adres ) , co bedzie wtedy gdy np trafi mi sie radar ??
W UK - wysla zdjecie do Polski ??
W PL - zobacza angielskie blachy i co dalej ??
Jesli sie gdzie pomylilem to prosze mnie poprawic
** Dodano: 08-02-2010, 23:08 **
Jeszcze jedno pytanko (choc byc moze juz kiedys takowe bylo) Ile kosztuja angielskie prywatne tablice ?? i jakbym takie chcial to musze od razu wyrazic chec na zakup takowych czy po jakims czasie tez moge ?? Gdzie musze takie cos zglosic ?? Pozdrawiam