Menu
Forum
Nowe posty
Szukaj na forum
Nowe treści
Nowe posty
Ostatnie wpisy na profilach
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Obecnie na forum
Ostatnie wpisy na profilach
Szukaj w wpisach na profilach
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Nowe posty
Szukaj na forum
Menu
Zaloguj
Install
Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Odpowiedz w temacie
Wiadomość
<blockquote data-quote="divorski" data-source="post: 23710" data-attributes="member: 1203"><p>Kobiety maja problem z rozróżnianiem faktów i tu Marlena przeszła samą siebie w nie zrozumieniu całej sprawy.mnie stać na auto LHD mogę sobie ich kupić nawet kilka i to nowych ale jak będę miał kupować to na pewno nie w Polsce.Wyjaśnie ci pewną kwestię mianowicie polityków obrażam bo nie muszę mieć do nich szacunku za to ze od 2,5-roku walczę z tym debilnym ministerstwem od podejmowania krzywdzących decyzji to jedno a drugie to to że jak wracam z zagranicy ze swoim majątkiem(auto RHD) to chcę być w moim kraju i z moimi ziomkami bezpieczny i chcę używać mojej własności jak w każdym normalnym kraju.Sama napisałaś że w innych krajach mało ludzi rejestruje RHD bo się nie czuja i tak będzie u nas my jeszcze tego nie przerobiliśmy w Polsce bo taki tępy minister chce nami rządzić i zakazywać i nakazywać Do tego nas przyzwyczaili żeby nami rzadzić słuchaj dzienników i czytaj fora w internecie to sie dowiesz co te tępaki z nami robią.Jak tak bardzo ci zależy na bezpieczeństwie to załóż forum dla pijanych kierowców którzy codziennie zabijają na drogach dzieci dorosłych i starszych ludzi.Postaraj się z tym problemem cos zrobić nie walcz z ludzmi którzy wrócili do Polski z zagranicy i maja kasę.Ja tylko chciałbym żebyś zrozumiała że nie można według konstytucji RP zakazywać używania swojej własności to zaraz minister od zdrowia zabroni sprowadzać zezowatych narzeczonych zwłaszcza z zezem na prawo.I z tą paranoją walczę i będę walczył do końca.A jeszcze ci wyjaśnie dlaczego nie kupię u polskiego dilera samochodu bo jeden autoryzowany service z zachodniej Polski wyrypał mnie na 30.000 tysięcy i nawet nie przeprosił.Jeżeli nie miałaś do czynienia z sądami i urzędasami w naszym kraju to się ciesz i nigdy ci tego nie życzę ja walcze i właśnie ty powinnaś mnie popierać w walce z urzedasami.Więc nie chodzi tu o RHD tylko o wszystko co powinno być normalne w naszym kraju a nie jest przez bandę czworga.Jak chociaż trochę zrozumiałaś o co mi chodzi to napisz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="divorski, post: 23710, member: 1203"] Kobiety maja problem z rozróżnianiem faktów i tu Marlena przeszła samą siebie w nie zrozumieniu całej sprawy.mnie stać na auto LHD mogę sobie ich kupić nawet kilka i to nowych ale jak będę miał kupować to na pewno nie w Polsce.Wyjaśnie ci pewną kwestię mianowicie polityków obrażam bo nie muszę mieć do nich szacunku za to ze od 2,5-roku walczę z tym debilnym ministerstwem od podejmowania krzywdzących decyzji to jedno a drugie to to że jak wracam z zagranicy ze swoim majątkiem(auto RHD) to chcę być w moim kraju i z moimi ziomkami bezpieczny i chcę używać mojej własności jak w każdym normalnym kraju.Sama napisałaś że w innych krajach mało ludzi rejestruje RHD bo się nie czuja i tak będzie u nas my jeszcze tego nie przerobiliśmy w Polsce bo taki tępy minister chce nami rządzić i zakazywać i nakazywać Do tego nas przyzwyczaili żeby nami rzadzić słuchaj dzienników i czytaj fora w internecie to sie dowiesz co te tępaki z nami robią.Jak tak bardzo ci zależy na bezpieczeństwie to załóż forum dla pijanych kierowców którzy codziennie zabijają na drogach dzieci dorosłych i starszych ludzi.Postaraj się z tym problemem cos zrobić nie walcz z ludzmi którzy wrócili do Polski z zagranicy i maja kasę.Ja tylko chciałbym żebyś zrozumiała że nie można według konstytucji RP zakazywać używania swojej własności to zaraz minister od zdrowia zabroni sprowadzać zezowatych narzeczonych zwłaszcza z zezem na prawo.I z tą paranoją walczę i będę walczył do końca.A jeszcze ci wyjaśnie dlaczego nie kupię u polskiego dilera samochodu bo jeden autoryzowany service z zachodniej Polski wyrypał mnie na 30.000 tysięcy i nawet nie przeprosił.Jeżeli nie miałaś do czynienia z sądami i urzędasami w naszym kraju to się ciesz i nigdy ci tego nie życzę ja walcze i właśnie ty powinnaś mnie popierać w walce z urzedasami.Więc nie chodzi tu o RHD tylko o wszystko co powinno być normalne w naszym kraju a nie jest przez bandę czworga.Jak chociaż trochę zrozumiałaś o co mi chodzi to napisz. [/QUOTE]
Wstaw wypowiedzi użytkowników…
Nazwa
Weryfikacja
Jakiego koloru jest krzyż w logo naszego forum
Odpowiedz
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
Warsztat samochodowy Szczecin
Do góry
Bottom