Menu
Forum
Nowe posty
Szukaj na forum
Nowe treści
Nowe posty
Ostatnie wpisy na profilach
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Obecnie na forum
Ostatnie wpisy na profilach
Szukaj w wpisach na profilach
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Nowe posty
Szukaj na forum
Menu
Zaloguj
Install
Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Odpowiedz w temacie
Wiadomość
<blockquote data-quote="divorski" data-source="post: 23670" data-attributes="member: 1203"><p>Boże co za naród jak wy jesteście przygotowani do życia w nowym świecie jak kurczowo trzymacie sie szczytu drzewa.</p><p>Zawiść wielu z was informuje o waszym kierunku myślenia raczej nie myślenia.Co was obchodzi że np;ja chcę zarejestrować RHD w Polsce to jest moja i tylko moja sprawa indywidualna a wy robicie z tego wielkie hura jak ruscy pod Stalingradem to nie te czasy że na huraaaa przeciwnicy rejestracji może też warsztaty przekładkowe robią wojnę w internecie.Wasze wypowiedzi i tok myślenia opiera się tylko i wyłącznie na zazdrości i liczeniu kto za ile i co kupił wstyd i upadek moralności cofacie się w rozwoju.Moje auto to moja sprawa jeżeli za niego zapłaciłem funta to moja sprawa a nie wasza zazdrośnicy ze starymi maluchami i składakami z niemiec nie stać was na kupno nowego samochodu to zazdrościcie innym.Wstyd i żenada prostactwo i wsteczny w rozwoju z takim tokiem myslenia można się zapisać do PO i szus.Co ci politycy zrobili z naszym narodem mamy wstrętną mętalność i zakodowaną nienawiść jednego do drugiego czyli cofamy sie w rozwoju biedny naród.Brak logicznego myślenia sprawia że na tym forum wypociny zazdrośników i bezpodstawne argumenty co do rejestracji RHD mogę podważyć w jednym zdaniu " wolność Tomku w swoim domku"a wy jesteście zaszczuci przez polityków zamiast słuchać wieszczów Polskich których mądrość zaginęła w narodzie.</p><p>Co to kogo obchodzi że ja umię jeżdzić RHD i LHD pewnie jakiegoś zazdrośnika przez którego przemawia złośliwość i złudna nadzieja ze go ktoś zrozumie zrozumie was tylko taki jak wy ja jestem i będę za rejestracja RHD w Polsce a rząd to ciemniaki i kumple z boiska mają was w dupie i głupimi przepisami wywołują wojną między Polakami w tym są wyszkoleni przez komunę a wy ich chwalicie za mądre decyzje jakie? pytam.Jeszcze raz piszę że nie ma zakazu rejestracji RHD w Polsce tylko grabarczyk wasz król jaśnie pon decyduje czy komuś dać zgodę czy nie i to jest prawo pieprzona dyktatura gorsza od komuny czerwone książęta decydują o naszym życiu a wy jak ta ślepota popieracie te debilne rządy dyktatorskie.Już zakażą sprzedaży alkoholu na CPN dyktują waszym życiem a wy jesteście z nimi nie wszyscy bo są też tacy jak ja i moi koledzy którzy chcą żyć w normalnym kraju.A do przeciwników rejestracji RHD daję do przemyślenia że by ze względu na bezpieczeństwo podjęli temat że dlugopis jest narzędziem niebezpiecznym i powinien być zakaz używania długopisów rozpiszcie się na ten temat a RHD zostawcie w spokoju. A teraz najlepsze mam ostatnią sprawę w NSA i chciałbym przegrać i nie dostać zgody na rejestrację mojego RHD dlatego że potrzebuję wykorzystać wszystkie instancje i procedury w Polsce żeby walczyć o odszkodowanie w Strasburgu i jak wygram to wy przeciwnicy rejestracji i tak po kilka groszy ze swoich podatków oddacie mi bo przecież kochacie swoich polityków którzy za nic nie odpowiadają bo maja was do płacenia odszkodowań zastanówcie się nad tym adios.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="divorski, post: 23670, member: 1203"] Boże co za naród jak wy jesteście przygotowani do życia w nowym świecie jak kurczowo trzymacie sie szczytu drzewa. Zawiść wielu z was informuje o waszym kierunku myślenia raczej nie myślenia.Co was obchodzi że np;ja chcę zarejestrować RHD w Polsce to jest moja i tylko moja sprawa indywidualna a wy robicie z tego wielkie hura jak ruscy pod Stalingradem to nie te czasy że na huraaaa przeciwnicy rejestracji może też warsztaty przekładkowe robią wojnę w internecie.Wasze wypowiedzi i tok myślenia opiera się tylko i wyłącznie na zazdrości i liczeniu kto za ile i co kupił wstyd i upadek moralności cofacie się w rozwoju.Moje auto to moja sprawa jeżeli za niego zapłaciłem funta to moja sprawa a nie wasza zazdrośnicy ze starymi maluchami i składakami z niemiec nie stać was na kupno nowego samochodu to zazdrościcie innym.Wstyd i żenada prostactwo i wsteczny w rozwoju z takim tokiem myslenia można się zapisać do PO i szus.Co ci politycy zrobili z naszym narodem mamy wstrętną mętalność i zakodowaną nienawiść jednego do drugiego czyli cofamy sie w rozwoju biedny naród.Brak logicznego myślenia sprawia że na tym forum wypociny zazdrośników i bezpodstawne argumenty co do rejestracji RHD mogę podważyć w jednym zdaniu " wolność Tomku w swoim domku"a wy jesteście zaszczuci przez polityków zamiast słuchać wieszczów Polskich których mądrość zaginęła w narodzie. Co to kogo obchodzi że ja umię jeżdzić RHD i LHD pewnie jakiegoś zazdrośnika przez którego przemawia złośliwość i złudna nadzieja ze go ktoś zrozumie zrozumie was tylko taki jak wy ja jestem i będę za rejestracja RHD w Polsce a rząd to ciemniaki i kumple z boiska mają was w dupie i głupimi przepisami wywołują wojną między Polakami w tym są wyszkoleni przez komunę a wy ich chwalicie za mądre decyzje jakie? pytam.Jeszcze raz piszę że nie ma zakazu rejestracji RHD w Polsce tylko grabarczyk wasz król jaśnie pon decyduje czy komuś dać zgodę czy nie i to jest prawo pieprzona dyktatura gorsza od komuny czerwone książęta decydują o naszym życiu a wy jak ta ślepota popieracie te debilne rządy dyktatorskie.Już zakażą sprzedaży alkoholu na CPN dyktują waszym życiem a wy jesteście z nimi nie wszyscy bo są też tacy jak ja i moi koledzy którzy chcą żyć w normalnym kraju.A do przeciwników rejestracji RHD daję do przemyślenia że by ze względu na bezpieczeństwo podjęli temat że dlugopis jest narzędziem niebezpiecznym i powinien być zakaz używania długopisów rozpiszcie się na ten temat a RHD zostawcie w spokoju. A teraz najlepsze mam ostatnią sprawę w NSA i chciałbym przegrać i nie dostać zgody na rejestrację mojego RHD dlatego że potrzebuję wykorzystać wszystkie instancje i procedury w Polsce żeby walczyć o odszkodowanie w Strasburgu i jak wygram to wy przeciwnicy rejestracji i tak po kilka groszy ze swoich podatków oddacie mi bo przecież kochacie swoich polityków którzy za nic nie odpowiadają bo maja was do płacenia odszkodowań zastanówcie się nad tym adios. [/QUOTE]
Wstaw wypowiedzi użytkowników…
Nazwa
Weryfikacja
Jakiego koloru jest krzyż w logo naszego forum
Odpowiedz
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
Warsztat samochodowy Szczecin
Do góry
Bottom