Menu
Forum
Nowe posty
Szukaj na forum
Nowe treści
Nowe posty
Ostatnie wpisy na profilach
Ostatnie aktywności
Użytkownicy
Obecnie na forum
Ostatnie wpisy na profilach
Szukaj w wpisach na profilach
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Szukaj tylko w tytułach tematów
Przez:
Nowe posty
Szukaj na forum
Menu
Zaloguj
Install
Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Odpowiedz w temacie
Wiadomość
<blockquote data-quote="divorski" data-source="post: 20021" data-attributes="member: 1203"><p>Kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo na Słowacji można rejestrować bzdury i kłamstwa rządu a zwłaszcza tego jamułkowicza.Jezeli tyle poważnych firm niby zaopiniowało angliczki ti widać jaka ciemnota jest w naszym kraju.Przyznawanie sie do marnego stanu dróg jest wstydem przepieprzyli pieniądze na drogi i wstyd przed EURO 2012 przyznawać się do tego co na takie wyznania jamułkowicza unia europejska która dała pieniądze na budowę dróg powinni wszystkim rządą do tej pory odebrać wszystkie pieniądze z kąt i wszystkie majątki jakich się dorobili na niewybudowaniu dróg hańba.</p><p></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------</span></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p>Po pierwsze zostało bardzo żle zadane pytanie poselskie.Posłowie powinni się najpierw zapytać jak minister wyobraża sobie dyskryminację obywateli w sprawie rejestracji RHD które zostały sprowadzone do Polski jako majątek przesiedleńczy obywateli polskich którzy wyjechali do pracy w UK i po kilku latach wrócili do kraju z jakąś kasą i może zainwestują w Polsce trzeba pozwolić ministrze na rejestrację bo nam uciekną z powrotem ze swoimi pieniędzmi.</p><p>Ministrze dlaczego ministerswto czyli pan zabrania rejestracji RHD tłumacząc że będą mieli problem z wyprzedzaniem i omijaniem jak to nie od pana zależy tylko od każdego kierowcy osobno.To nie jest wytłumaczenie wręcz osłabianie i obrażanie kierowców z których robi pan ułomków kapuścianych i takie poniżanie obywateli nie jest w dobrym guście podobno mądrego ministra nie historyka.</p><p>Dlaczego tłumaczy się pan złym stanem dróg których według pana ministra niema w naszym kraju to gdzie są te drogi zwinął pan asfalt i czeka na więcej pieniędzy z uni żeby zabezpieczyć sobie i rządowi byt na przyszłość jak przegracie wybory?CZy nie wstyd panu mówić oficjalnie że w Polsce nie ma 99% dróg już za to powinien pan się podać do dymisji bo takie wypowiedzi to super argument żebyś zrezygnował ze stanowiska bo trwonisz pieniądze obywateli.Jak sobie taką informacje wyobrażasz przed EURO 2012 wstyd i za razem prawda przepieprzyliście pieniądze na drogi i KE powinna się tym zająć to sabotaż.</p><p>Dlaczego myślisz ze jak nie zezwolisz jaśnie panie na rejestrację to sobie kupimy nowe auta u dilerów polskich którzy na pewno w tym temacie z tobą rozmawiali i coś wiem na ten temat i mam pewność że o to chodzi.Nikt nie zmusi mnie do kupienia nowego auta w Polsce kupię na Słowacji albo Ukrainie a wam nie dam zarobić.</p><p>Dlaczego uważasz się ministrze za alfę i omęgę jak ostatnio kłamałeś i lekceważyłeś dziennikarzy i społeczeństwo w związku z kalectwem kolei.Tak samo zmuszasz ludzi do proszenia cie jaśnie panie o odstępstwo warunków technicznych.Kim ty jesteś że chcesz decydować czym ja i moi znajomi mają jeżdzić po polskich drogach.Jeżeli prawo jest nie doskonałe to musimy się poniżać przed tobą a kim ty jesteś jesteś sługą narodu i my ci płacimy za to że siedzisz i pierdzisz w stołek bo nic nie robisz już cie miał tusek zwolnić w tym roku za autostrady czyli jak teraz mówisz że nie ma autostrad to powinieneś już choćby z honoru odejść wogóle z władzy bo co to za władza.</p><p>Nie jesteś ministrem dla ludzi tylko dla układów jak większość twoich pobratymców nie robisz nic dla społeczeństwa tylko udajesz decydenta i na tym wychodzisz na głupa dlaczego nam posłom to robisz wstyd nam za ciebie.</p><p>Dlaczego ogłaszasz opinie jakiś wielkich autorytetów z których robisz baranów bo nie uwierzę że tyle baranów siedzi w instytucjach które wymieniłeś i które negatywnie zaopiniowały rejestracje angliczków to jest w takim razie fakt że te instytucje myślą tak jak ty bo są upolitycznione ja czytałem inne opinie a ty żyrujesz na nazwach tych instytucji i robisz z ludzi którzy tam pracują baranów i tepaków.</p><p>Dlaczego sługo narodu nie stosujesz się do prawa Unii nie podejrzewam żebyś był mądrzejszy od ludzi i polityków tam pracujących bo unia na moją oficjalną skargę na rząd polski od razu zajęła się moją sprawą a ty sługo robisz sobie z ludzi jaja zabraniając im używać ich własności to jest dyktatura kim ty jesteś sługo narodu.</p><p></p><p>Ogólnie to wszystko co powiedział jamułkowicz to jest tylko i wyłącznie przyznanie się do tego że słudzy w ministerstwie infrastruktury nic nie zrobili dla Polski więc trzeba się ich pozbyć wynocha ze stołków okradają tylko naród polski.<span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------</span></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span>Ułomna wypowiedz jesteś pokroju tego ministra z tobą i twoim mysleniem cofamy się do tyłu</p><p></p><p></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------</span></span></p><p><span style="color: Silver"></span></p><p><span style="color: Silver"></span>Będziesz ministrem po ty co jest teraz masz warunki do tego.</p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------</span></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span>Nie jesteś zorientowany w temacie do wyprzedzania stosuje sie system lusterek KRUGZOR poczytaj o tym ja na takich jeżdżę i jest lepiej niż w LHD</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">---------- Dodano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------</span></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"><span style="color: Silver"></span></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Po pierwsze zostało bardzo żle zadane pytanie poselskie.Posłowie powinni się najpierw zapytać jak minister wyobraża sobie dyskryminację obywateli w sprawie rejestracji RHD które zostały sprowadzone do Polski jako majątek przesiedleńczy obywateli polskich którzy wyjechali do pracy w UK i po kilku latach wrócili do kraju z jakąś kasą i może zainwestują w Polsce trzeba pozwolić ministrze na rejestrację bo nam uciekną z powrotem ze swoimi pieniędzmi.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Ministrze dlaczego ministerswto czyli pan zabrania rejestracji RHD tłumacząc że będą mieli problem z wyprzedzaniem i omijaniem jak to nie od pana zależy tylko od każdego kierowcy osobno.To nie jest wytłumaczenie wręcz osłabianie i obrażanie kierowców z których robi pan ułomków kapuścianych i takie poniżanie obywateli nie jest w dobrym guście podobno mądrego ministra nie historyka.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Dlaczego tłumaczy się pan złym stanem dróg których według pana ministra niema w naszym kraju to gdzie są te drogi zwinął pan asfalt i czeka na więcej pieniędzy z uni żeby zabezpieczyć sobie i rządowi byt na przyszłość jak przegracie wybory?CZy nie wstyd panu mówić oficjalnie że w Polsce nie ma 99% dróg już za to powinien pan się podać do dymisji bo takie wypowiedzi to super argument żebyś zrezygnował ze stanowiska bo trwonisz pieniądze obywateli.Jak sobie taką informacje wyobrażasz przed EURO 2012 wstyd i za razem prawda przepieprzyliście pieniądze na drogi i KE powinna się tym zająć to sabotaż.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Dlaczego myślisz ze jak nie zezwolisz jaśnie panie na rejestrację to sobie kupimy nowe auta u dilerów polskich którzy na pewno w tym temacie z tobą rozmawiali i coś wiem na ten temat i mam pewność że o to chodzi.Nikt nie zmusi mnie do kupienia nowego auta w Polsce kupię na Słowacji albo Ukrainie a wam nie dam zarobić.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Dlaczego uważasz się ministrze za alfę i omęgę jak ostatnio kłamałeś i lekceważyłeś dziennikarzy i społeczeństwo w związku z kalectwem kolei.Tak samo zmuszasz ludzi do proszenia cie jaśnie panie o odstępstwo warunków technicznych.Kim ty jesteś że chcesz decydować czym ja i moi znajomi mają jeżdzić po polskich drogach.Jeżeli prawo jest nie doskonałe to musimy się poniżać przed tobą a kim ty jesteś jesteś sługą narodu i my ci płacimy za to że siedzisz i pierdzisz w stołek bo nic nie robisz już cie miał tusek zwolnić w tym roku za autostrady czyli jak teraz mówisz że nie ma autostrad to powinieneś już choćby z honoru odejść wogóle z władzy bo co to za władza.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Nie jesteś ministrem dla ludzi tylko dla układów jak większość twoich pobratymców nie robisz nic dla społeczeństwa tylko udajesz decydenta i na tym wychodzisz na głupa dlaczego nam posłom to robisz wstyd nam za ciebie.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Dlaczego ogłaszasz opinie jakiś wielkich autorytetów z których robisz baranów bo nie uwierzę że tyle baranów siedzi w instytucjach które wymieniłeś i które negatywnie zaopiniowały rejestracje angliczków to jest w takim razie fakt że te instytucje myślą tak jak ty bo są upolitycznione ja czytałem inne opinie a ty żyrujesz na nazwach tych instytucji i robisz z ludzi którzy tam pracują baranów i tepaków.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Dlaczego sługo narodu nie stosujesz się do prawa Unii nie podejrzewam żebyś był mądrzejszy od ludzi i polityków tam pracujących bo unia na moją oficjalną skargę na rząd polski od razu zajęła się moją sprawą a ty sługo robisz sobie z ludzi jaja zabraniając im używać ich własności to jest dyktatura kim ty jesteś sługo narodu.</span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px"></span></span></p><p><span style="color: Silver"><span style="font-size: 9px">Ogólnie to wszystko co powiedział jamułkowicz to jest tylko i wyłącznie przyznanie się do tego że słudzy w ministerstwie infrastruktury nic nie zrobili dla Polski więc trzeba się ich pozbyć wynocha ze stołków okradają tylko naród polski.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="divorski, post: 20021, member: 1203"] Kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo na Słowacji można rejestrować bzdury i kłamstwa rządu a zwłaszcza tego jamułkowicza.Jezeli tyle poważnych firm niby zaopiniowało angliczki ti widać jaka ciemnota jest w naszym kraju.Przyznawanie sie do marnego stanu dróg jest wstydem przepieprzyli pieniądze na drogi i wstyd przed EURO 2012 przyznawać się do tego co na takie wyznania jamułkowicza unia europejska która dała pieniądze na budowę dróg powinni wszystkim rządą do tej pory odebrać wszystkie pieniądze z kąt i wszystkie majątki jakich się dorobili na niewybudowaniu dróg hańba. [COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------[/SIZE] [/COLOR] Po pierwsze zostało bardzo żle zadane pytanie poselskie.Posłowie powinni się najpierw zapytać jak minister wyobraża sobie dyskryminację obywateli w sprawie rejestracji RHD które zostały sprowadzone do Polski jako majątek przesiedleńczy obywateli polskich którzy wyjechali do pracy w UK i po kilku latach wrócili do kraju z jakąś kasą i może zainwestują w Polsce trzeba pozwolić ministrze na rejestrację bo nam uciekną z powrotem ze swoimi pieniędzmi. Ministrze dlaczego ministerswto czyli pan zabrania rejestracji RHD tłumacząc że będą mieli problem z wyprzedzaniem i omijaniem jak to nie od pana zależy tylko od każdego kierowcy osobno.To nie jest wytłumaczenie wręcz osłabianie i obrażanie kierowców z których robi pan ułomków kapuścianych i takie poniżanie obywateli nie jest w dobrym guście podobno mądrego ministra nie historyka. Dlaczego tłumaczy się pan złym stanem dróg których według pana ministra niema w naszym kraju to gdzie są te drogi zwinął pan asfalt i czeka na więcej pieniędzy z uni żeby zabezpieczyć sobie i rządowi byt na przyszłość jak przegracie wybory?CZy nie wstyd panu mówić oficjalnie że w Polsce nie ma 99% dróg już za to powinien pan się podać do dymisji bo takie wypowiedzi to super argument żebyś zrezygnował ze stanowiska bo trwonisz pieniądze obywateli.Jak sobie taką informacje wyobrażasz przed EURO 2012 wstyd i za razem prawda przepieprzyliście pieniądze na drogi i KE powinna się tym zająć to sabotaż. Dlaczego myślisz ze jak nie zezwolisz jaśnie panie na rejestrację to sobie kupimy nowe auta u dilerów polskich którzy na pewno w tym temacie z tobą rozmawiali i coś wiem na ten temat i mam pewność że o to chodzi.Nikt nie zmusi mnie do kupienia nowego auta w Polsce kupię na Słowacji albo Ukrainie a wam nie dam zarobić. Dlaczego uważasz się ministrze za alfę i omęgę jak ostatnio kłamałeś i lekceważyłeś dziennikarzy i społeczeństwo w związku z kalectwem kolei.Tak samo zmuszasz ludzi do proszenia cie jaśnie panie o odstępstwo warunków technicznych.Kim ty jesteś że chcesz decydować czym ja i moi znajomi mają jeżdzić po polskich drogach.Jeżeli prawo jest nie doskonałe to musimy się poniżać przed tobą a kim ty jesteś jesteś sługą narodu i my ci płacimy za to że siedzisz i pierdzisz w stołek bo nic nie robisz już cie miał tusek zwolnić w tym roku za autostrady czyli jak teraz mówisz że nie ma autostrad to powinieneś już choćby z honoru odejść wogóle z władzy bo co to za władza. Nie jesteś ministrem dla ludzi tylko dla układów jak większość twoich pobratymców nie robisz nic dla społeczeństwa tylko udajesz decydenta i na tym wychodzisz na głupa dlaczego nam posłom to robisz wstyd nam za ciebie. Dlaczego ogłaszasz opinie jakiś wielkich autorytetów z których robisz baranów bo nie uwierzę że tyle baranów siedzi w instytucjach które wymieniłeś i które negatywnie zaopiniowały rejestracje angliczków to jest w takim razie fakt że te instytucje myślą tak jak ty bo są upolitycznione ja czytałem inne opinie a ty żyrujesz na nazwach tych instytucji i robisz z ludzi którzy tam pracują baranów i tepaków. Dlaczego sługo narodu nie stosujesz się do prawa Unii nie podejrzewam żebyś był mądrzejszy od ludzi i polityków tam pracujących bo unia na moją oficjalną skargę na rząd polski od razu zajęła się moją sprawą a ty sługo robisz sobie z ludzi jaja zabraniając im używać ich własności to jest dyktatura kim ty jesteś sługo narodu. Ogólnie to wszystko co powiedział jamułkowicz to jest tylko i wyłącznie przyznanie się do tego że słudzy w ministerstwie infrastruktury nic nie zrobili dla Polski więc trzeba się ich pozbyć wynocha ze stołków okradają tylko naród polski.[COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------[/SIZE] [/COLOR]Ułomna wypowiedz jesteś pokroju tego ministra z tobą i twoim mysleniem cofamy się do tyłu [COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------[/SIZE] [/COLOR]Będziesz ministrem po ty co jest teraz masz warunki do tego. [COLOR="Silver"][SIZE=1][COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------[/SIZE] [/COLOR]Nie jesteś zorientowany w temacie do wyprzedzania stosuje sie system lusterek KRUGZOR poczytaj o tym ja na takich jeżdżę i jest lepiej niż w LHD [COLOR="Silver"] [SIZE=1]---------- Dodano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------[/SIZE] [/COLOR] Po pierwsze zostało bardzo żle zadane pytanie poselskie.Posłowie powinni się najpierw zapytać jak minister wyobraża sobie dyskryminację obywateli w sprawie rejestracji RHD które zostały sprowadzone do Polski jako majątek przesiedleńczy obywateli polskich którzy wyjechali do pracy w UK i po kilku latach wrócili do kraju z jakąś kasą i może zainwestują w Polsce trzeba pozwolić ministrze na rejestrację bo nam uciekną z powrotem ze swoimi pieniędzmi. Ministrze dlaczego ministerswto czyli pan zabrania rejestracji RHD tłumacząc że będą mieli problem z wyprzedzaniem i omijaniem jak to nie od pana zależy tylko od każdego kierowcy osobno.To nie jest wytłumaczenie wręcz osłabianie i obrażanie kierowców z których robi pan ułomków kapuścianych i takie poniżanie obywateli nie jest w dobrym guście podobno mądrego ministra nie historyka. Dlaczego tłumaczy się pan złym stanem dróg których według pana ministra niema w naszym kraju to gdzie są te drogi zwinął pan asfalt i czeka na więcej pieniędzy z uni żeby zabezpieczyć sobie i rządowi byt na przyszłość jak przegracie wybory?CZy nie wstyd panu mówić oficjalnie że w Polsce nie ma 99% dróg już za to powinien pan się podać do dymisji bo takie wypowiedzi to super argument żebyś zrezygnował ze stanowiska bo trwonisz pieniądze obywateli.Jak sobie taką informacje wyobrażasz przed EURO 2012 wstyd i za razem prawda przepieprzyliście pieniądze na drogi i KE powinna się tym zająć to sabotaż. Dlaczego myślisz ze jak nie zezwolisz jaśnie panie na rejestrację to sobie kupimy nowe auta u dilerów polskich którzy na pewno w tym temacie z tobą rozmawiali i coś wiem na ten temat i mam pewność że o to chodzi.Nikt nie zmusi mnie do kupienia nowego auta w Polsce kupię na Słowacji albo Ukrainie a wam nie dam zarobić. Dlaczego uważasz się ministrze za alfę i omęgę jak ostatnio kłamałeś i lekceważyłeś dziennikarzy i społeczeństwo w związku z kalectwem kolei.Tak samo zmuszasz ludzi do proszenia cie jaśnie panie o odstępstwo warunków technicznych.Kim ty jesteś że chcesz decydować czym ja i moi znajomi mają jeżdzić po polskich drogach.Jeżeli prawo jest nie doskonałe to musimy się poniżać przed tobą a kim ty jesteś jesteś sługą narodu i my ci płacimy za to że siedzisz i pierdzisz w stołek bo nic nie robisz już cie miał tusek zwolnić w tym roku za autostrady czyli jak teraz mówisz że nie ma autostrad to powinieneś już choćby z honoru odejść wogóle z władzy bo co to za władza. Nie jesteś ministrem dla ludzi tylko dla układów jak większość twoich pobratymców nie robisz nic dla społeczeństwa tylko udajesz decydenta i na tym wychodzisz na głupa dlaczego nam posłom to robisz wstyd nam za ciebie. Dlaczego ogłaszasz opinie jakiś wielkich autorytetów z których robisz baranów bo nie uwierzę że tyle baranów siedzi w instytucjach które wymieniłeś i które negatywnie zaopiniowały rejestracje angliczków to jest w takim razie fakt że te instytucje myślą tak jak ty bo są upolitycznione ja czytałem inne opinie a ty żyrujesz na nazwach tych instytucji i robisz z ludzi którzy tam pracują baranów i tepaków. Dlaczego sługo narodu nie stosujesz się do prawa Unii nie podejrzewam żebyś był mądrzejszy od ludzi i polityków tam pracujących bo unia na moją oficjalną skargę na rząd polski od razu zajęła się moją sprawą a ty sługo robisz sobie z ludzi jaja zabraniając im używać ich własności to jest dyktatura kim ty jesteś sługo narodu. Ogólnie to wszystko co powiedział jamułkowicz to jest tylko i wyłącznie przyznanie się do tego że słudzy w ministerstwie infrastruktury nic nie zrobili dla Polski więc trzeba się ich pozbyć wynocha ze stołków okradają tylko naród polski.[/size][/color] [/QUOTE]
Wstaw wypowiedzi użytkowników…
Nazwa
Weryfikacja
Jakiego koloru jest krzyż w logo naszego forum
Odpowiedz
Forum
Komentarze
Odpowiedź Ministerstwa Infrastruktury na poselskie zapytanie w sprawie rejestracji samochodów z kier
Warsztat samochodowy Szczecin
Do góry
Bottom