• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Nissan Qashqai j10

datuning

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
Witam serdecznie,
Niedługo zabieram się za przekładkę Nissana Qashqai 2011 r. Czy mogę prosić o dokładne porady dotyczące przeróbki instalacji, na co zwrócić uwagę. Czy kości drzwi zostają na miejscu, czy zamieniamy miejscami. Co robimy z instalacją foteli ? Czy sygnalizacja otwarcia drzwi na liczniku będzie wskazywać prawidłowo czy musimy przepinować.
Z góry bardzo dziękuje za pomoc

datuning

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
Panowie, proszę o pomoc. Nie wiem jak rozwiązać problem z przednimi fotelami. Dokładniej chodzi o matę zajętości fotela. Po przekładce mata zajętości znajduje się w fotelu kierowcy. Czy przekładać ją na prawy fotel i zamieniać instalację miejscami czy zostawić tak jak jest, ale co wtedy z sygnałem o niezapiętych pasach. Czy przy zamianie instalacji z prawej na lewą licznik nie będzie wskazywał odwrotnie? Pacjent to qashqai lift 2010 r.

Ostatnia edycja:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
492
Miasto
łódzkie
Jak zamienisz mate to musisz zamienić wiązki do foteli bez ruszania tych do poduszek i napinacze pasów, jeśli zamienisz poduszki to musisz zamienić też czujniki boczne

datuning

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
A z Pana doświadczenia lepiej zostawić matę tak jak jest (tylko co wtedy z sygnalizacją niezapiętych pasów kierowcy) czy przełożyć i zamienić wiązkę?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
492
Miasto
łódzkie
Przełóż i zmień do pasów

Do góry Bottom