• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Najlepsze auto do przekładki

szelma

Początkujący
Punktów
0
Miasto
limerick
Uszanowanie.
Za rok lub najpóźniej dwa zjezdzam z rodziną do kraju z Irlandii i myślę tu o zmianie samochodu i zabraniu go później ze sobą. Chciałem spytać doświadczonych użytkowników forum o to jakie auta są najmniej problematyczne i najtańsze w przekladce. Chciałbym mieć z tym później jak najmniej problemów. Dziękuję za ew sugestie.
Marcin

drekke

Gość
Punktów
45
Miasto
Wąsosz
www.http
Passat b5.

rolbox147

Uczestnik
Punktów
0
Dużo ludzi przerabia Opla Vectrę C bo ogólnie dobre auto przynajmniej w benzynie z tego co ja wiem 1.8 benzyna optymalny silnik daję radę i na gazie również jest spoko. W UK możesz wyrwać taką Vectrę po lifcie 2006-2008 za jakieś 700 funtów . A z przerobieniem nie ma dużego problemu warsztaty dają sobie dobrze radę , tutaj znajdziesz sobie na forum jakiś warsztat i na pewno Ci doradzą .

delboy52

Początkujący
Punktów
0
A jak z Oplem corsą 1,3dizel 2008.łatwy do przeróbki ?dziękuje i jakieś przybliżone koszta,ewentualnie jakiś warsztat,zachodnia Polska?

belfast

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Olsztyn
Moim zdaniem opłaca się przekładać auto, które jest w miarę młode, trochę warte i oczywiście w miarę łatwe do zrobienia na LHD. Auta za kilkaset funtów raczej nie warto ruszać - chyba, że jest w super stanie.

Do góry Bottom