• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Mandat za predkosc

deserter2006

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tychy
Witam!

Mam takie pytanie,moze ktos jest w stanie mi pomoc- ostatnio kamera strzelila mi mandacik za predkosc. Niestety jak sie przeprowadzalem to nie poinformowalem DVLA o zmianie adresu i auto jest caly czas zarejestrowane na starym,w zwiazku z czym nawet nie bede wiedzial kiedy to przyjdzie.Jest to moj pierwszy mandat w Anglii i zastanawiam sie jakie beda konsekwencje olania go??Czy to sie kiedys przedawni?? Ile punktow??Ktos ma jakies rady?? Z gory dzieki

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
spoko znajdą Ciebie tylko jak byś zapłacił zaraz jest o połowę taniej, potem co tydzień drożej, aż będzie im się opłacało znaleźć i znajdą, zawsze znajdują.
Brat chyba online płacił, widział gdzie mu pstryknęło i gdzieś na stronie zapłacił kartą

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
zmień adres w dokumentach samochodu i jak przyjdzie do zapłaty mandat i będzie on z odsetkami odwołaj się od nich z racji tego że nie wiedziałeś o zdjęciu,
nie zawsze po strzale jest mandat zdarza się że nabita ślepakami,
jeżeli jednak ma taśmę to licz się z 3 punktami (jest obejście , napisz na priv to wytłumacze ), chyba że masz polskie prawojazdy to tylko mandat 60 funa

Do góry Bottom