• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kupno anglika - pomoc

jocelynflores

Początkujący
Punktów
0
Witam. Zamierzam na dniach zacząć licytować na stronach z anglikami. Najbardziej interesują mnie BMW modele E46 i E39. Auta potrzebuję na rozbiórkę - sprzedaż używanych części. Trochę się już naczytałem, przeczytałem regulaminy ASM-AUTO i HBC, czytałem tematy na tym forum, jednak i tak chciałbym poprosić kogoś o pomoc przy pierwszej licytacji. Czy mógłby mi ktoś pomóc, ktoś kto licytuje na tych stronach, lub zna się na tym? Szczerze mówiąc najbardziej obawiam się przelewu pieniędzy i czasu realizacji - naliczane kary za postój auta na placu, brak pewności, że firma transportowa na czas odbierze auto.

Jacek55zurek

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kąty wrocławskie
Witam.
Mam w okolicy Wrocławia BMW E46 320d. Zdrowy 2l silnik diesla. 2005 roku sprowadzony z Irlandii .

Załączniki

• 20180712_091629.jpg
    20180712_091629.jpg
    707,6 KB · Wyświetleń: 2

jocelynflores

Początkujący
Punktów
0
Dziękuję za propozycję, jaka cena za autko? Mimo wszystko chciałbym sam licytować auta, więc jeżeli ktoś byłby chętny mi pomóc proszę napisać. :)

jocelynflores

Początkujący
Punktów
0
W Wielkiej Brytanii może licytowaleś? Tam jak obserwuję, to naprawdę za ładną kasę można wyrwać takie BMW jakie szukam.

Do góry Bottom