• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kristoff-warsztat

Mikun

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Witam
Wlasnie odebralem swojego VW Craftera po przekladce z zakladu pana Krzysztofa.
Wlasciwie dostalem to czego oczekiwalem i jestem narazie zadowolony, krotki okres po przekladce ale juz zrobilem 2 tys km i nic nie zawiodlo mnie.Ale jak to w miejscu gdzie robi sie cos tak powaznego jak przelozenie kierownicy zawsze cos moze calkowicie nie wyjsc i tak bylo tym razem ale pan Krzysztof szybko zalatwil ze mna male niedorobki.Szczerze polecam miejsce, mili solidni- wlasciciele, maja maly problem z mechanikami ale kto nie ma problemow z pracownikami,wypada albo stac nad nimi caly dzien i obrywac ciegi albo robic samemu powazniejsze rzeczy jak pan Krzysztof.Troche wyrozumialosci a wszystko mozna zalatwic.Ogolnie gdybym robil cos ponownie wale w ciemno.Ja nabylem doswiadczenia w czym problem a i zaklad pana Krzysztofa tez jest bogatszy o nowe doswiadczenie ktore nawet nie wyniklo z jego winy.Tak jak ojciec ,tak i syn bardzo powazni solidni i mili ludzie i zycze aby wszyscy spotkali takich ludzi na swojej drodze zwlaszcza u mechanikow bo pseudo expertow mamy niestety caly nasz kochany kraj.
Powodzenia :gora::klaszcze:

Mikun

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bielsko-Biała
Witam
Chyba a raczej napewno pochwalilem za szybko. Faktycznie zrobilem juz troche kilometrow i jezdzi. Problem to materialy. Umowilem sie na 7 tys zl za wszystkie czesci,ale mialem swoje lampy przednie wiec powinno byc odjete- taniej ale nie bylo .Lusterka oryginalne lewe to jakis zart bo w polowie lusterka widze slupek wiec nie zostalo zmienione tylko mocno przegiete ,ale podobno tak ma byc.Plastyki, pourywane zatrzaski ,w pedale sprzegla brak blokady skutkiem czego pedal sprzegla zrobil sie luzny. Maska , mialem dostac wygluszenie i wlot. Obiecano : a jak sie upomnialem do dostalem odpowiedz ze wychodzi zbyt drogo moze mi wroca kase jak kupie sobie sam ale musi byc tanio. Coz ogolnie robia numery na czesciach,robocizne oceniam na jakies 4.Trzeba tylko spokojnie odbierac i exekwowac umowe, ja niestey nie mialem czasu. Mysle ze ojciec tego pana to wpozo gosc , synowi sie troche w glowie poprzewracalo, choc fakt jest bardzo mily do konca - twarza w twarz. :dol:

michal1234

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
Kielce
wiec moze warto zmienic dzial i napisac tam gdzie powinna znalezc sie ta ocena.
pozdrawiam kolege z podobnymi problemami

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Widzę michal1234 że dałeś się zastraszyć pismami od niby prawnika.Pamiętaj że jeśli piszesz prawdę to nie mam mowy o pomówieniach.

Mnie osobiście najbardziej podoba się w poście Milkuna;Cóż ogólnie robią numery na częściach robotę oceniam na 4... w jakiej skali?
Szkoda że prawdziwy właściciel tego warsztatu nie wie co jego syn wypisuje na forum,pewnie zabrałby mu komputer gdyby wiedział.

Do góry Bottom