• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kogo obchodzi regulamin forum?

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
człowiek grzecznie i z pełną kulturką a ten jak zwykle...

człowieka ze wsi można wygonić, ale wsi z człowieka nigdy...

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
poprostu zniknij
to nie forum na pogaduszki
jak cos nie dziala to "sprawdz bezpieczniki" to twoje rady

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
lepsze takie niż te twoje polegające na przepisaniu tego co ktoś post czy dwa wcześniej napisał...

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Konkurencja po prostu.Szkoda że nie zawsze uczciwa. Uważam temat za wyczerpany,proszę o zamknięcie.pozdrawiam

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ile trzeba mieć postów na koncie żeby można było pisać w dziale niepolecane?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
W takim razie dotyczy to wszystkich czy tylko wybranych?bo jakoś nie bardzo wydaje mi się ze trzymacie się tych zasad.
Każdy może wejśc na forum i napisać na tego czy innego ze spierdaczył mu auto,rozumiem ze te zasady są po to zeby uniknąc fałszywych oskarżeń,skoro tak to trzymajcie się tych zasad,nie ja je wymyśliłem więc proszę o konsekwencje w moderacji. Kolega napisał ze wieje mu w aucie i spawy są surowe nawet nie pryśnięte niczym post znika kolega zbanowany,niestety nie pisał o mnie więc wyleciał,gdyby napisał o mnie pewnie posty by zostały a poklask u mojej konkurencji miałby w kieszeni.

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Jak to ujął jeden z moderatorów, cytuję: "Jak Ci nie pasuje to nikt Cię nie zmusza". Zainteresowani wiedzą o kim mowa. ;)

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Więc po kiego grzyba tworzyć zasady których moderator i admin nie stosuje?

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
zasady są jak prawo jak podpadniesz władzy to znajdzie sie na ciebie paragraf i jest za co, więc lepiej nie podpadać, za dużo piszecie o forum zamiast na forum :)

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
No tak lepiej niewygodnych tematów nie poruszać i robić dobrą minę do złej gry,kwiatki na wierzchu a gnój pod spodem i byle do wiosny nim zakwitnie maj. Czym ja tej władzy p[odpadłem?tym że się broniłem wszelkimi sposobami od pomówień?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Nie ważne kto kogo lubi,ważne byśmy kalekami nie zostali.

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
W waszym zawodzie? no fakt jak się robi tak jak wy to można,nawet kamery czasem nie pomagają.
W dziale ,,niepolecane'' można pisać mając 3(słownie trzy) posty?można pod warunkiem ze pisze się o Mazurku,inaczej nie można pisać.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
W waszym zawodzie? no fakt jak się robi tak jak wy to można,nawet kamery czasem nie pomagają.
W dziale ,,niepolecane'' można pisać mając 3(słownie trzy) posty?można pod warunkiem ze pisze się o Mazurku,inaczej nie można pisać.
do czego sie ten post ma ??????????

Do góry Bottom