• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kogo obchodzi regulamin forum?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Jak w temacie,czy raportowane posty ze względu na łamanie regulaminu są usuwane według zasad zawartych w regulaminie? czy według autora? odnoszę wrażenie że regulamin można usunąć bo nawet załoga forum go nie przestrzega.Co wy na to?

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
My to znaczy kto?może wypowiadaj się za siebie?i dlaczego mam iść na własne forum?czy udział w tym jest dla wybranych?

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
udział w tym jest dla tych którzy na to zasłużyli
już zapomniałeś jak opluwałeś na własnym forum każdego z nas po kolei
teraz przyszedłeś tutaj i udajesz że nic się nie stało
prawda jest taka twój projekt w postaci starego forum dał dupy 3 wpisy na 5 miesięcy
roboty mało to przyszedłeś tutaj i siejesz zament

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
coś ci się pomieszało jak zwykle,kto kogo opluwał i nadal opluwa,dla tych którzy na to zasłużyli? czyli dla kogo? dla oszukiwanych czy dla oszukujących?

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
jeszcze na starym forum broniłem Cię bo uważałem że jesteś człowiekiem na poziomie
dzwoniłeś do mnie dziękowałeś po czym obrabiałeś mi dupę na lewo i prawo
później fora się rozłączyły każdy miał swoje i robił na nim to co uważał
my swoje forum rozwijaliśmy poświęcaliśmy po kilka godzin dziennie na tworzenie opisów odpowiadanie na pytania pomagając ludziom
ty na swoim forum na każdym kroku gnoiłeś nasze warsztaty pisząc jacy to z nas oszuści jakie chamy i złodzieje
teraz jak Twoje forum upadł przyszedłeś tutaj i uważasz że nic się nie stało

pamiętaj Andrzej zapracowałeś sobie na naszą niechęć

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wszyscy sa według ciebie chamscy i beszczelni
ciekawe jak siebie nazwiesz powracajac na to forum juz pare razy i zawsze cie wyzucali
Rafał dobrze pisze mało roboty b5 sie skonczyly to wlazłes w gumofilcach znow do salonu

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Ja dzwoniłem do ciebie i dziękowałem,to prawda dziękowałem bo broniłeś prawdy kiedy mnie pomawiano.Nie ma forum które ja budowałem bo je zniszczyliście.Jak ja robiłem przekładki i pisałem o tym to o ,,was'' nikt nie słyszał.Proponuję robić tak żeby klienci byli zadowoleni,nie oceniam was wiec nie oceniajcie mnie,ja nie mam czasu siedzieć po kilka godzin na forum bo mam sporo pracy wiec nie wciskaj mi kitu bo zanim gruby schudnie to chudego już nie będzie.Szkoda tylko ze takie zakłamanie i obłuda istnieją na forum publicznym,szkoda że admin jest tak dziwny że udaje że nic złego się nie dzieje,oszukiwanie ludzi jest waszym zdaniem ok? widać po opiniach jak jest na prawdę.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
zaczyna sie ................... będą ludzie mieli co czytać z 2 tyg

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Bo widzisz każdy temat zawsze sprowadza się do oceny mojej osoby,pytanie było o regulamin forum nie o to czy jaro z zwecwormem mnie kochają.
Proszę pisać na temat a nie jak zwykle pierdoły.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Andrzej trzymając się prawdy nigdy nie pisałem że jesteś złym fachowcem i nie podważałem Twojego autorytetu
Niestety wywaliliście mnie Jarka i innych ze swojego forum więc niby czemu my mamy Cię teraz trzymać na naszym ?
Pamiętaj kij ma zawsze dwa końce

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Nikt was nie wywalał,pisz na temat.Jak chcesz pisać moją charakterystykę załóż odpowiedni temat.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Szkoda tylko ze takie zakłamanie i obłuda istnieją na forum publicznym,szkoda że admin jest tak dziwny że udaje że nic złego się nie dzieje,oszukiwanie ludzi jest waszym zdaniem ok? widać po opiniach jak jest na prawdę.

no wlasnie jest bardzo dziwny
przecierz miales(masz) zakaz rejestrowania sie na tym forum(wywalali cie pare razy)

i co odpuscili wlasnie ten gruby z duza dupa wszedzie sie wepcha na BESZCZELNEGO i udaje ze wszystko ok

nie znam cie osobiscie ale po twoich wypowiedziach i traktowaniu
ludzi z tego forum moge sobie wyobrazic
jaki z ciebie CWANIACZEK

mazurek

Gość
Punktów
40
Miasto
Wąsosz
www.mazurek24.pl
Proszę pisać na temat a nie jak zwykle o pierdołach.

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
ludzie kurde nie róbcie większej wiochy niż już jest :mad:

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto