• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

KM Serwis

Lusia

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
Witam szanownych uzytkownikow forum, chce sie podzielic opinia na temat warsztatu KM Serwis korzystalam z ich uslug razem z mezem i jestesmy bardzo zadowoleni.
Przekladano nam kierownice w BMW 645 z 2003r i X5 z 2004roku poprostu idealnie i otyle smieszne ze gdy pojechalismy do serwisu to nawet nie wiedzieli ze to bylo auto po przekladce kierownicy i tych innych rzeczy.
Podsumowujac jestesmy z mezem bardzo zadowoleni i wdzieczni Panu Michalowi za w pelni profesjonalna przekladke w/w aut.

:gora:

Diabolo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Polska
BMW E46 318i

Witam wszystkich.

Chociaż to mój pierwszy post na tym forum, to jestem z Wami już od kilku miesięcy uważnie czytając posty. Teraz mam do przekładki BMW E46 i zleciłem to właśnie firmie KM Servis. Nie omieszkam Was poinformować jak wyszło :)

Pozdrawiam,
Diabolo

MARIOZAB

Nowy
Punktów
0
Miasto
lublin
Witam chcialem sie podzielic opinia na temat zakladu KM serwis, przekladalem u nich nissana navare 2006r co wydawalo mi sie niemozliwe i jestem mile zaskoczony bo wszystko powiodlo sie pozytywnie, odebralem autko chociaz trwalo to prawie 2 miesiace bo mielismy male problemy z czesciami to wszystko jest ok. osobiscie auta nie widzialem bo pracuje za granica ale z oponii kolegi wszystko jest git jak w oryginale i musze ich pochwalic za szybka pomoc bo byla mala awaria z wyciekiem plynu do wspomagania i auto rozkraczylo sie na trasie zadzwonilem do Michala i w ciagu godzinki wyslal mi mechanika i po 10 min mozna bylo jechac dalej a usterka nie byla z ich winy poprostu waz strzelil. reasumujac jestem zadowolony, nie mialem jakichkolwiek problemow z kontaktowaniem sie z Michalem i napewno w przyszlosci jak bede cokolwiek przekladal to tylko u niego.Pozdrawiam

rmboss

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Brownhills
Witam

Chcialbym podziekowac Panu Michalowi za slownosc i rzetelnosc w wykonywaniu swojej pracy. Proces przekladki mojego samochodu, Audi A4 B6 2001 r, 2.0 benzyna, byl dosyc skomplikowany, poniewaz zdecydowalem sie na zmiane koloru wnetrza i przez to termin sie nie co wydluzyl ale bylem o tym poinformowany na czas. Oczywiscie ze byly jakies niedogodnosci, niezadowolenie z mojej strony ale to raczej spowodowane bylo niedogadaniem sie co do przekladki nas obu, zalatwialem wszytsko przez telefon, naszczescie Pan Michal jest osoba otwarta, szybko reagujaca i na koniec efekt jest super !!! Najbardziej podoba mi sie obsluga tzw. posprzedazowa choc tu byla wykonana usluga ale serwis po niej, doslanie jakiegos elementu lub czegokolwiek - poprostu zyczyc wszystkim zeby tak sumiennie podchodzili do zadania :) Nie sztuka jest zrobic i zapomniec o kliencie ale odebrac telefon, wytlumaczyc, pomoc - tak jak robil to Pan Michal z zakladu KM SERVIS

Polecam ten warsztat i napewno nastepny samochod przeloże tez u tego Pana Pozdrawiam serdecznie :)

alex25_84

Początkujący
Punktów
0
Miasto
wawa
Witam Wszystkich...
Tydzień temu oddałem do Pana Michała Passata B5 FL do przełożenia, dzisiaj jadę juz po odbiór. Na chwile obecną mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Michałem. Mamy doskonały kontakt ze sobą (przez GG) o co nie zapytam zawsze fachowo i z chęcią odpowie. Gdy oddawałem swoje autko pokazał mi inne które było w trakcie przekładania. W warsztacie czysto, do wszystkiego widać przygotowany ( narzedzia etc). Autko przekładane stało sobie swobodnie, wszystko miało ład i skład. Zadko spotyka się porzadek w warsztatach. :gora: :klaszcze:

To by było na tyle... w kolenjym wpisie podzielę się z Wami opinią wykonania przekładki. Ale jestem pelem optymizmu i wiary że wszystko będzie OK :gora:
Pozdrawiam

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Rozmawiałem z Michałem przez telefon,pełen profesjonalizm,podpowiedział mi w kilku kwestiach :thumb: ,czekam na twoje wrażenia,jestem pewien ze będziesz zadowolony :thumb2:

Kinja

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
??

"
alex25_84 napisał:
Witam Wszystkich...
Tydzień temu oddałem do Pana Michała Passata B5 FL do przełożenia, dzisiaj jadę juz po odbiór. Na chwile obecną mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Michałem. Mamy doskonały kontakt ze sobą (przez GG) o co nie zapytam zawsze fachowo i z chęcią odpowie. Gdy oddawałem swoje autko pokazał mi inne które było w trakcie przekładania. W warsztacie czysto, do wszystkiego widać przygotowany ( narzedzia etc). Autko przekładane stało sobie swobodnie, wszystko miało ład i skład. Zadko spotyka się porzadek w warsztatach. :gora: :klaszcze:

To by było na tyle... w kolenjym wpisie podzielę się z Wami opinią wykonania przekładki. Ale jestem pelem optymizmu i wiary że wszystko będzie OK :gora:
Pozdrawiam[/quo"

I co z tym paskiem???????

Do góry Bottom