Witam. Niedługo będę miał okazje przyprowadzenia jakiegoś anglika w cenie auta + samo paliwo, popatrzyłem trochę na ebayu ale wolał bym się zapytać już obeznanych ludzi, czy jest sens kupować i przyprowadzać auto za około 700 funtów, da sie coś sensownego w tych pieniądzach tam zakupić? Jeśli tak to za czym się rozglądać, przekładał bym samemu, cięcia składania dopasowywania się nie boje, byle by nie trzeba całego przodu ciąć i brać z innego
jedyne co to elektryka, w tym jestem słaby więc wolał bym żeby było jak naj mniej z tym zabawy, koszt części to raczej drugoplanowa rola, czas mam więc zawsze jakąś tańszą deskę czy inne elementy się znajdzie, chciałbym się w przekładce bez roboty zmieścić w 3000.
Rozglądałem sie za freelanderem ale własnie jedni piszą że prosta przekładka, inni żeby nawet nie brać się za to auto, znalazłem u mnie w mieście ogłoszenie gdzie przekładają freelandera za 2000 na gotowo, trochę mnie ta cena zaniepokoiła, co o tym sądzicie? Myślałem nad alfą bo widzę że w uk tanio chodzą ale tez chyba ciężko z przekładką?
Z góry dzięki za porady! Pozdrawiam
Rozglądałem sie za freelanderem ale własnie jedni piszą że prosta przekładka, inni żeby nawet nie brać się za to auto, znalazłem u mnie w mieście ogłoszenie gdzie przekładają freelandera za 2000 na gotowo, trochę mnie ta cena zaniepokoiła, co o tym sądzicie? Myślałem nad alfą bo widzę że w uk tanio chodzą ale tez chyba ciężko z przekładką?
Z góry dzięki za porady! Pozdrawiam