• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak to jest z tymi japoncami?

gagapuk

Nowy
Punktów
0
Miasto
Hove/Kroscienko n.D
Czesc zastanawiam sie nad kupnem samochodu japonskiego. Wiem ze nikt nie chce ich przekladac chociaz nie wiem, tak do konca, dlaczego tak jest. Samochody nad ktorymi sie zastanawiam to Avensis, Accord ewentualnie Corolla Verso. Moze mi ktos powiedziec czy jesli kupie jeden z tych samochodow to znajdzie sie warsztat ktory przelozy kierownice? Prawda jest taka ze decyzji na temat marki samochodu jeszcze nie podjalem. Jesli ciezko bedzie z warsztatem to w gre wchodzi jeszcze niemiecka marka, zdazylem przeczytac ze z tymi nie ma problemu.

P.S. czy ktos sie orientuje jak sprawuja sie silniki CDTi Opla?

N

niko123

jak to nikt nie chce przkladac japonskich. przeczytaj dobrze to forum kolego . jestem w trakcie przekladki Rav4 i Avensis

gagapuk

Nowy
Punktów
0
Miasto
Hove/Kroscienko n.D
Przeczytalem a to co Ty napisales : Mam na dniach taki samochód przekładać ale jeszcze nie wiem czy dostane czesci. Wiec gdzie tu jest napisane ze przekladasz i ze sa takie warsztaty. W dziale przekladki pomoc sa tylko dwa tematy dotyczace accorda i rav4, na temat przekladki wypowiada sie KM Servis i Ty, wiec gdzie mam szukac tych warsztatow. Z tego wynika ze jest tylko jeden.

N

niko123

wiec mam juz czesci i robi się rav-ka :) wczesniej przed nią mialem avensis 03 subarui mpreza , mitsubishi w tym pajero > nie ma strachu wystarczy zaczać a kazdy sie przerobi

Do góry Bottom