• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile dostane za Volkswagen Passat 3BG 1.8T 2003 jeszcze?

joel22p

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Rydułtowy
Dobry wieczór wszystkim
chciałbym wiedzieć ile mogę za mojego Passata jeszcze dostać. Mozę go troche opisze. VW Passata 1.8T 20V z 2003r w sedanie. Kolor srebrny, skrzynia biegów manualna, ma 110mil przejechane, klimatyzacja automatyczna, ABS, ESP, 4 elektryczne szybę, lusterka elektryczne, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, 4 poduchy, Alufelgi 16 VW. Samochód zadbany, nie było kurzone itd.. opony w dobry stanie ( bieżnik 6mm). Lakier i blacha na 10 letni samochód w dobrym stanie. Wymienione jest cale zawieszenie (przód), tarcze i klocki (przód i tył), osłona na lewym przegubu, Łożysko przednie prawe, sensor ABS, uszczelka pod pokrywę zaworów, pasek rozrządu/ pompa wodna i pasek klinowy 2,5 lata temu wymienione, nowe sprzęgło (Sachs), olej i wszystkie filtry tydzień temu zmieniony, złącze elastyczne nowe wspawane. Passat już ma Lampy przednie na EU i jest zarejestrowany w Niemczech. Ma ważny przegląd ( prawie 2 lata).

może mi teraz ktoś powie, za ile mogę to auto wystawić?

Pozdrawiam ;)

aro06

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
warszawa
wystawić możesz za 5-6 koła ale jak chcesz sprzedać dość szybko to 4tyś max 4.5 koła.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
Auto a auto, raczej poniżej 5 tyś to jeszcze nic dobrego nie widziałem, za 4900 wyrwałem w super stanie ale 2001r

joel22p

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Rydułtowy
no bo w aucie jest wszystko porobione. technicznie wszystko jest jak igła. nic nie puka i stuka. no a wizualnie na 10 lat stare auto tez jest w dobrym stanie;)

Do góry Bottom