• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

hbc.co.uk czy ktoś już kupował od nich ?????

tengu123

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zielona Góra
Witam jestem nowy i pytanie jak w temacie interesuje mnie wszystko co z nimi związane jak się wylicytuje jaki jest czas zapłaty i odbioru,czy nie ma problemu z nimi czy stan faktyczny jest stanem ze zdjęć itp łącznie z doświadczeniami użytkowników którzy już kupili u nich, :ke:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
znajomy kupił troopera z zatartym silnikiem,większość aut po powodziowych,nieraz mozna trafić niezłe auto

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
Kupujesz kota w worku ... nie opłaca się ... szkoda ryzykować pieniądze .

xxx75

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
ja czasami kupowałem! nieraz trafi się dobre auto a nieraz po prostu dostajesz kupe złomu bo np. silnik jest zatarty lub po powodzi itp. Jeśli chcesz autka na części kupować to się opłaca ale jak dla siebie na przeróbke to bym się trochę zastanowił!

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
już nie ma okazji . Umarły wraz z popytem :D

tengu123

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Zielona Góra
oki rozumię wielkie dzięki wszystkim :klaszcze: to w takim razie jak kupić i gdzie najlepiej jechać i od prywatnego???

TeHaC

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
mam pytanie odnosnie tej strony ,po czym poznac ze jakis samochod jest po powodzi czy tez ma zatarty lub zalany silnik?czy to dopiero ujawniaja jezeli wygra sie aukcje i osoba z hbc dzowni i cie informuje?

TeHaC

Nowy
Punktów
0
Miasto
warszawa
hmm moglbys wytlumaczyc gdzie sie takowe info znajduja? bo na aukcji nie widze nic wiecej oprocz podstwoych info

Do góry Bottom