• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dzial "Oszuści" - powinien byc moderowany?

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
moim zdaniem takie tematy powinny byc moderowane zanim zostaną pokazane na forum powinno sie pokazac jakies dowody i dopiero wtedy moderator moze pokazac temat albo nie a jak narazie to kazdy moze napisac cokolwiek i robi sie za przeproszeniem syf pewnie niezapominajka zniknie jak pan junak.

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
kriskos997 - pamietaj ze to jest forum dyskusyjne i kazdy ma prawo pisac tak jak uwaza. Jezeli pojawiaja sie takie tematy jak ten w ktorym padaja tylko jakies oskarzenia i osoba sie zmywa bez jakichkolwiek dowodow to nikt o zdrowych zmyslach nie bedzie bral takiej osoby powaznie i nie bedzie opieral swojej decyzji wyboru warsztatu na jednym niewiarygodnym zrodle. Kazdy ma przeciez swoj wlasny rozum zeby moc przefiltrowac wiadomosci wartosciowe od niewartosciowych (jak np. ten ktory moim zdaniem jest bezwartosciowym postem w tym momencie puki nie pojawia sie zadne konkretniejsze dowody).
Nie bedziemy wprowadzac limitow w pisaniu na forum, nie faworyzujemy zadnej ze stron i forum ma sluzyc kazdemu w rownym stopniu, zarowno osobom ktore przekladaja angliki jak i osobom ktore szukaja na tym forum pomocy.
Jezeli wplynie osobista skarga od wlasciciela warsztatu ktory bedzie uwazal ze bezpodstawnie zostal oczerniony na forum to jestesmy w stanie rozpatrzyc wniosek o usuniecie tematu (po wczesniejszym postawieniu ultimatum osobie zakladajacej temat).
A puki co prosze wstrzymac sie od komentarza jezeli nie wprowadza sie nic konkretnego do tematu dyskusji :devil:

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
dobrze napisane
ciekawe czy bedziesz tak samo obiektywny
jesli bedzie chodziło o twoja robotę

kriskos997

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
świetokrzyskie
to powiedz mi dlaczego usuwa sie posty nie na temat a oskarzenia bez dowodów mozna pisac to jest poprostu chore nikogo niebronie bo chociaz do skarzyska mam niedaleko to nigdy nie byłem w tym warsztacie moze poprostu sam sie tam wybiore i wybadam temat

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Stworzylem nowy temat bo nijak ta dyskusja miala sie do miejsca w ktorym byla prowadzona.
sawik napisał:
dobrze napisane
ciekawe czy bedziesz tak samo obiektywny
jesli bedzie chodziło o twoja robotę
Tez jestem ciekawy.
to powiedz mi dlaczego usuwa sie posty nie na temat a oskarzenia bez dowodów mozna pisac to jest poprostu chore nikogo niebronie bo chociaz do skarzyska mam niedaleko to nigdy nie byłem w tym warsztacie moze poprostu sam sie tam wybiore i wybadam temat
Posty nie na temat sie usuwa bo sa nie na temat, a wyrazic opinie zarowno negatywna jak i pozytywna mozna wyrazic bo zyjemy w wolnym kraju, nie bedziemy zadac zadnych dowodow bo nie jestesmy Milicja ani Zomo - jezeli ktos nie przedstawia wiarygodnej opinii to swiadczy tylko i wylacznie o tej osobie.

Do góry Bottom