• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Deska Megane II

onyx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
witam
Chciałem zapytać o bezpieczeństwo regeneracji deski po stronie pasażera w Megane II. Mam przełożone auto bezwypadkowe, wrzucone poduszki, ale widzę że deska jest po regeneracji. Czy to wszystko wystrzeli prawidłowo (poduszka pasażera)? Widzę że jest to zrobione dokładnie takim samym materiałem jak reszta deski, tylko delikatnie różni się odcieniem. Z góry dzięki za opinie.
pozdrawiam

marcin4x4

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
lublin
Czesc , nie wystrzeli prawidłowo, ja mialem megane 2 po wypadku z francji i zakładałem deske regenerowaną , ona jest od środka zaklejoną żywicą i sie nie otworzy , lepiej nie zakladać i nie uzbrajać poduszki bo w najgorszym razie może przy wystrzale wyrwać deske i pasażer deską w twarz dostanie

onyx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam

Dziękuję bardzo za zainteresowanie tematem. Deska jest zatem do zmiany. Czy moglibyście mi polecić kogoś zaufanego z Poznania lub okolic kto podjąłby się wymiany deski na oryginalną? Tzn. chciałbym kupić samą deskę (kratki, przyciski, schowki z mojej) + usługa demontażu starej deski i montażu nowej, nieregenerowanej. Jaki mniej więcej jest koszt takiej operacji oraz czas wykonania?

Pozdrawiam

Do góry Bottom