Auto miłe i proste w przekładce. JEstem w trakcie przekładki 3008 2011r . Czekam za deską. Auto ma gotowe dziury w ścianie i zaślepki z drugiej strony. Serwo po eu stronie. Do przedłużenie 2 kable z jednych do drugich drzwi (czujnik temp zewnętrznej). Wiązki do zamiany. Lustarka nie są potrzebne ja mam wersje bez chowanych to rozebrałem oba i zamieniłem wiązkami ( oczywiście wkłady do kupienia od eu koszt 30zł szt). Został mały otwór w prawym lusterku co mi nie przeszkadza. Fotel kierowcy do wymiany. Do przedłużenie 7 kabli (3 poduszka pasażera) (2 podświetlenie schowka) (głośnik w desce 2 kable). Tunel środkowy zostaje. Jeden uchwyt pod belke od deski jest wyprowadzony ale gwintu w nim nie ma. Podstopnik na drugą stronę. Pedał kompletne od eu. Maglownica z przewodami. Przewód wysprzeglika + przewód do zasilania ze zbiorniczka na serwie. Auto w werski najtańszej bez klimy dwustrefowej head up nawigacji chowanych lusterek bez tempomatu. Jeszcze dywan do przodu do kupienia osłona do maglownicy taka plastikowa do przykręcenia bo nie ma szpilek. Oba schowki. Chętnie przerobię taki samochód. Dodam, że czekam za deską o którą jest ciężko. Widomo jak to w angliku lampy przód do wymiany.