• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Błedny adres w new keeper! co robic? prosze o pomoc

pelek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
WItam serdecznie
omylkowo wpisalem zly adres w rubryke new keeper, zgadza sie imie i nazwisko i miasto ale nie zgadza sie ulica, czy moge poprawic korektorem?czy dvla to przyjmnie? dodam, ze sprzedający dal mi cale cztery kartki i w moim interesie zostawil wysalnie new keeper.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
a po co to bedziesz wysylal
przerobisz auto
zdasz dowód do WK a oni juz dadza znac do DVL-u

pelek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
tak ale ja chce zrejestrowac auto w anglii na adres brata, a sam jezdzic nim po polsce..myslisz, ze jak poprawie korektorem nazwe ulicy albo ja przekresle to dvla to przyjmie?

pelek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
hej misiek, tez jestem ze Szczecina, moglbym podjechac do Ciebie do warsztatu skoro sie tak znasz na anglikach bo mam kilka pytan

pelek

Nowy
Punktów
0
Miasto
Szczecin
to skad wiesz, ze mozna zamazac adres korektorem? czy ktos moze wiec cos na tem temat???

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Na temat: Mozesz zamazac korektorem, mozesz nawet im elaborat napisac czemu zamazales, ich to nie obchodzi, to nie Polska ze beda robic dochodzenie

Nie na temat: Pomagam na forum, jak chcesz przyjechac na warsztat to zapraszam ale za darmo nie bede kazdemu porad udzielal przez telefon czy osobiscie.

tomek_vw

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kraków
zawsze mozesz zmienić dane w V5 ( jezeli samochód nie został exportowany z angli ) dodatkowa opłata i dla nich wszystko się da :) ostatnio pomylili sie mi w nazwisku juz na v5 efekt końcowy był taki że sprzedajacy i kupujacy wpisany do V5 był taki sam a różnica była tylko w jednej literze nazwiska :D

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
jaka oplata dodatkowa. dodatkowa oplata jest jam nie masz v5 a jak masz zielony part to nic nie placzisz ale to w przpadku braku wspomnianego log booka. wogole za zmiany nic sie nie placi i nie pisz tu takich bzdur. jak umiesz czytac to wejdz na strone http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/index.htm wysnuj wnoski i nie pisz bzdur. a kolego zadzwon do dvla i powiedz ze zgubili v5 i do ciebie wogole nie dotarlo wysla ci nowe za free pod warunkiem ze nie poszla sekcja 11.

Do góry Bottom